Actualitate

Vrei să fii DJ? Câştigă un curs de DJ-ing la EDGE ACADEMY

Monitorul de Cluj oferă prin tragere la sorţi un curs gratuit de DJ-ing pentru pasionaţi, care va fi susţinut de Electroclown. Află ce trebuie să faci!

EDGE - Academy for Creative Minds este un program educaţional alternativ care urmăreşte dezvoltarea creativităţii prin expunerea participanţilor la medii cât mai variate. EDGE abordează un sistem de învăţare în care teoria şi practică sunt în echilibru şi unde fiecare este încurajat să îşi dezvolte cunoştinţele prin experimentare. Participanţii sunt ghidaţi într-o călătorie de cunoaştere atât personală cât şi profesională, având mereu în minte imaginea de ansamblu.

 Cursurile se adresează tinerilor dornici să îşi dezvolte abilităţile specifice unui anumit domeniu şi să descopere conexiuni noi între domenii diferite. Astfel EDGE a dezvoltat propriul său sistem de învăţare ce îşi propune să dezvolte creativitatea fiecărui participant dincolo de aria în care îşi concentrează în general atenţia, propunând deschiderea spre alte zone de studiu, testarea limitelor, împărtăşirea experienţelor, lucrul în echipă şi interacţiunea cu ceilalţi.


Primul modul de cursuri începe în 3 martie şi se întinde pe parcursul a 8 săptămâni. Programul exact al cursurilor poate fi consultat pe www.edgeacademy.ro. În fiecare modul, EDGE Academy oferă trei cursuri principale (8 întâlniri) şi trei secundare (2-3 întâlniri), iar participanţii sunt invitaţi să aleagă un modul întreg sau unul dintre cele 3 pachete: Visual, Writing şi Management. Cursurile propuse în primul modul sunt: Creative Writing, Un-design, Creative Projects, DJ-ing, Mixology, Social Cooking. Pachetele sunt alcătuite dintr-un curs principal şi unul secundar. Fiecare cursant are libertatea să îşi facă şi singur programul, alegând acele cursuri care îl interesează. Înscrierile pentru prima sesiune au început deja, iar mai multe informaţii despre cursuri, profesori, taxe şi modalităţi de înscriere sunt disponibile pe www.edgeacademy.ro şi pe pagina de facebook.

Premiul nostru, un curs de DJ-ing

DJ-ing-ul este un workshop de sunet, ritm şi melodie în care participanţii vor contribui la transformarea zgomotului în melodie, prin găsirea unui ritm al propriilor acţiuni sau idei. Se vor folosi instrumente convenţionale (tobe, bas, pian electric, instrumente de suflat etc.), dar şi sunete create din obiecte, voce sau corp, chiar şi instrumente pentru copii. Scopul workshop-ului este de a ajunge la o unitate muzicală originală, în care fiecare dintre participanţi să îşi găsească locul şi sensul. Cursul este ţinut de cei de la Electroclown, care mixează, produc muzică pentru film şi teatru încă din 2005.Cursul va avea loc în beciul de la Casa TIFF, din 7 aprilie, lunea de la ora 08.00.


Cum poţi câştiga?

Monitorul de Cluj oferă prin tragere la sorţi un curs gratuit de DJ-ing. Pentru a te înscrie în concurs urmează paşii:

1) Like la pagina de facebook www.facebook.com/monitoruldecluj


2) Like şi share la afişul EDGE ACADEMY de pe pagina noastră de facebook (verificaţi setările paginii dvs. astfel încât postarea să fie publică)

3) Like şi share la un articol de pe site-ul nostru


Câştigătorul cursului va fi ales prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org şi va fi anunţat pe site-ul monitorulcj.ro în data de 3 martie.

abonare newsletter