Actualitate

Monitorul te trimite la concertul lui Marius Mihalache

Marius Mihalache, muzicianul care a reușit să confere țambalului valențe, subtilități și rezonanțe incredibile, prezintă în 10 martie, la Cluj-Napoca concertul extraordinar, Back to Swing. Monitorul de Cluj oferă prin tragere la sorţi două invitaţii duble la concert.

Luni, 10 martie de la ora 19.00 în sala Operei Naționale Române, Marius Mihalache vă propune un spectacol ce prezintă magia indefinibilă a sunetului țambalului prin parfumul swing-ului de altădată. Concertul Back to Swing este o poveste plină de spirit și improvizație creată de acordurile trupei și strălucirea improvizației individuale a artistului. Vom fi martorii unor momente inedite inspirate din anii ’20 – ’40 și din perioada bunei dispoziții, a swingului plin de viață, a pantofilor rupți pe ringul de dans și a ținutelor purtate cu stil.

Marius Mihalache, câștigător a numeroase premii pentru virtuozitate interpretativă încă din copilărie, a participat la  concerte la Scala din Milano, Rai Uno TV și a fost invitat să cânte în deschiderea concertelor unor interpreți faimoși precum Nina Simone, Gloria Gainor, Chick Corea.


Concertele sale în Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum și numeroasele apariții în concerte live, la televiziune și radio în România, l-au transformat într-un artist recunoscut al unei noi formule de etno-pop-rock (combinație de țambal, percuție și chitară bass). Interpret, compozitor și aranjor al propriilor interpretări, Marius Mihalache antrenează și alți muzicieni valoroși (Teodora Enache, Lucian Maxim s.a.), realizând interpretări etno-jazz remarcabile și originale ale folclorului românesc. Biletele se găsesc la Agenția Operei Române, Piața Ștefan cel Mare, nr. 14, tel. 0264.595.363. Prețul biletelor variază între 50 şi 65 de lei.

Cum poţi câştiga?

Monitorul de Cluj oferă prin tragere la sorţi două invitaţii duble la concertul din 10 martie. Pentru a te înscrie în concurs urmează paşii:


1) Like la pagina de facebook www.facebook.com/monitoruldecluj

2) Like şi share la afişul concertului de pe pagina noastră de facebook (verificaţi setările paginii dvs. astfel încât postarea să fie publică)


3) Like şi share la un articol de pe site-ul nostru

Câştigătorul cursului va fi ales prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org şi va fi anunţat pe site-ul monitorulcj.ro în data de 6 martie.


 

abonare newsletter