Actualitate

Un ceas INEDIT va fi lansat pe piaţă

Evenimentul va avea loc la târgul de tehnologie IFA 2014, de la Berlin, în perioada 5 – 10 septembrie 2014.

Elveţienii de la compania Swatch și-au anunțat intenţia de a lansa pe piață un ceas inteligent, potrivit Geeky Gadgets, citat de playtech.ro, informează site-ul TVR.

Există deja mai multe ceasuri inteligente de la producători precum Sony, Samsung sau LG. Târgul de tehnologie IFA 2014 debutează zilele acestea și companiile vor aduce și mai multe accesorii inteligente purtabile.


Totuși, Swatch este prima companie cu tradiție în domeniul ceasurilor care își anunță intenția de a intra pe piața de smartwatch-uri. Reprezentanții companiei au recunoscut, pentru Reuters, că lucrează la un gadget purtabil care ar urma să fie lansat în vara anului viitor.

Compania are deja experiență cu ceasurile inteligente și a produs display-uri, baterii și microcipuri care sunt folosite atât în telefoanele mobile, cât și în smartwatch-uri. Chiar se zvonește că Apple ar fi colaborat cu producătorul de ceasuri pentru iWatch.


Ceasul Motorola Moto 360 este singurul care a impresionat din punct de vedere al aspectului, dar și cei de la LG promit un dispozitiv cu display rotund, care va fi lansat la IFA 2014.

abonare newsletter