Actualitate

CONCURS! Câştigă o tabletă

De azi e mai simplu să câştigi o tabletă E-Boda de 7” pe săptămână, oferită de Monitorul de Cluj. Pentru a participa la concurs tot ce trebuie să faci este să urmezi următorii pași:

1) Trimite răspunsul la întrebarea zilei, la adresa concurs@monitorulcj.ro, împreună cu datele tale personale (nume, prenume, adresa) și subiectul „concurs tabletă” până luni, 5 ianuarie, la ora 11:00.

Întrebarea zilei de vineri, 2 ianuarie: până la ce dată va fi permis accesul gratuit la noul patinoar din Grigorescu?


Răspunsul la întrebarea zilei va putea fi găsit într-unul dintre articolele principale din fiecare zi a săptămânii. Acesta va fi scris cu CAPS LOCK şi va avea link activ spre regulamentul concursului.

2) Like la pagina de Facebook


3) Share public la articolul în care ai găsit răspunsul la întrebarea zilei (verificaţi setările paginii dvs. astfel încât postarea să fie publică)

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre participanții care au răspuns corect la cel puţin o întrebare și au urmat toți pașii concursului. Mai multe răspunsuri corecte, mai multe şanse de câştig.


Acesta va fi anunţat pe site-ul Monitorulcj.ro și își va ridica premiul de la redacția Monitorul de Cluj, Sigma Business Center, str. Republicii nr. 109.

Ultimele Stiri
abonare newsletter