Actualitate

Ambasada Norvegiei şi a Indoneziei a vizitat Salina Turda

Salina Turda este obiectivul turistic preferat al oficialităţilor care vizitează judeţul Cluj, sâmbătă şi duminică fiind gazda oficialilor din Ambasada Norvegiei şi Ambasada Indoneziei în Romania.

Excelenţa Sa doamna ambasador Tove Bruvik Westberg, însoţită de familia sa a fost sâmbătă, 4 aprilie, şefa delegaţiei de la ambasada Norvegiei în România.

Aceştia au rămas profund impresionaţi de frumuseţea minei de sare de la Turda declarând că este o atracţie turistică deosebită şi că noi toţi trebuie să facem tot posibilul pentru a fi promovată. La plecare au mulţumit conducerii Salinei pentru primirea caldă de care au avut parte. 


O delegaţie de 21 de persoane a Ambasadei Indoneziei din România condusă chiar de către Excelenţa Sa domnul ambassador Diar Nurbintoro alături de soţia sa, au vizitat duminică, 5 aprilie, Salina Turda şi aceştia rămânând surprinşi de splendoarea Salinei, cât şi de faptul că există un lac în interiorul unei minei.

Ambele delegatii au arătat un interes deosebit şi pentru întregul oraş (Turda - oraşul salinei), iar la plecare au mulţumit conducerii şi personalului pentru activitatea  şi primirea deosebită  de care au avut parte la Salina Turda.

abonare newsletter