Actualitate

Program prelungit la Salina Turda de 1 Mai

În perioada 01-03.05.2015, Salina Turda va avea program de funcționare prelungit. Astfel, aceasta va fi deschisă publicului între orele 09:00 – 19:00, ultima oră de intrare fiind ora 18:00, potrivit conducerii societății.

Și în perioada sărbătorilor pascale obiectivul turistic a avut un program special de funcționare, mii de persoane alegând să viziteze Salina Turda petrecând câteva ore de neuitat în subteran.

Anul trecut de 1 Mai Salina Turda a înregistrat un număr record de vizitatori veniți din toate colțurile lumii.


În intervalul 1-2 mai numărul vizitatorilor a ajuns la 10.000, ceea ce este un record pentru acest obiectiv turistic. Salina Turda este în atenţia presei străine după ce în decembrie 2013, jurnaliştii de la Business Insider plasau Salina într-un clasament intitulat „25 de destinaţii incredibile de călătorie despre care nu ştiai că există”.

Principala atracție este lacul cu soluție salină suprasaturată , pentru tratament. Numărul anual al vizitatorilor se cifrează între 300.000 şi 400.000 de persoane.


Numărul mare de turiști se datorează strategiei de marketing promovată de către conducerea Salinei Turda, amintim aici, participarea la târgurile internaționale de turism, promovarea în mass-media, site-uri de socializare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter