Actualitate

Dresaj canin şi parada raselor la ,,HiperParada Animalelor”

În perioada 25 - 26 aprilie, între orele 10.00 – 16.00, “HiperParada Animalelor” va marca “Ziua Internațională a Câinilor de Salvare” și „Ziua Jandarmeriei Ardelene”.

Evenimentul va avea loc la Hipermarketul Cora. Vor  fi prezentate demonstrații de dresaj canin, sporturi și utilități ale câinilor, parada raselor și multe altele. “Profitați de această ocazie pentru a face cunoștință cu câinii de salvare, câinii de serviciu aparținând M.A.I., școli de dresaj, practicanți ai sporturilor canine, câini din peste 20 de rase aparținând crescătorilor clujeni. Pe lângă vastul program de demonstrații pe care l-am pregătit pentru dumneavoastră, dorim ca acest eveniment să fie o poartă deschisă între vizitatori și partenerii noștri. Veți putea adresa direct întrebări și cere detalii specialiștilor prezenți, care vă vor sta la dispoziție la standurile proprii”, au declarat organizatorii.

Cei interesaţi se vor putea documenta pentru a alege rasa viitorului dvs. cățel; școala de dresaj potrivită pentru câinele pe care deja îl aveți; locul unde să vă lăsați cățelul când mergeți în concediu; clinica veterinară unde să vă îngrijiți de sănătatea lui; activitățile sau sporturile pe care le puteți practica împreună; modalitatea în care vă puteți implica sau puteți susține voluntarii care își dedică timpul și energia ajutorării semenilor.


,,HiperParada Animalelor” este organizată de Hipermarketul Cora Cluj împreună cu  Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania și Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

Etichete: caini
Ultimele Stiri
abonare newsletter