Actualitate

(P) TOP păcănele care au rămas în inimile jucătorilor la cazino! Ce titluri să încerci măcar o dată?

Ca pasionat al jocurilor de noroc, în ziua de astăzi ai acces la o gamă extrem de generoasă de titluri atractive.

Dacă alegi cazinoul potrivit nevoilor tale, ținând cont de portofoliul pe care îl are, în raport cu preferințele tale, poți avea parte de experiențe extrem de plăcute, dar și de distracție din plin. 

Unele video slot-uri au reușit să rămână drage majorității jucătorilor pentru că au o tematică populară, pentru că au un RTP avantajos, un gameplay intens sau pentru că per total oferă o experiență greu de egalat. Dacă nu știi care sunt acestea și vrei să le testezi, iată câteva dintre ele! 


TOP serii de păcănele celebre

Pentru început, trebuie amintite jocurile Sizzling Hoț 77777, adică titluri care au o tematică mai clasică, cu fructe și cifre, dar care sunt însoțite și de caracteristici aparte. Spre exemplu, în seria Burning Hot de la EGT vei putea să-ți încerci norocul cu scopul de a-ți dubla premiul, cu funcția Gamble.


Jocurile de casino online nu prea pot fi considerate plictisitoare, oricât de simplă ar fi grafica lor, oricât de tradiționale și ca la aparate ar părea. Majoritatea au măcar un Scatter sau Wild, au efecte speciale ori chiar și funcții sau Jackpot-uri. Toate aceste elemente contribuie foarte mult la crearea unui gameplay interesant, dar și la creșterea șanselor de câștig.

Din top nu pot fi lăsate în urmă seriile celebre cu aventurieri, mai ales când majoritatea au parte de provocări și mistere în Egiptul Antic. Multe au cam același format, însă diferențele aduse de către provdierii lor în fiecare păcănea în parte nu pot fi trecute cu vederea. Dacă ești gata să pornești în căutarea unor comori legendare ascunse printre dune de nisip, protejate de zeități multiculturale sau în catacombe bântuite, alege unul sau mai multe video slot-uri din seriile:


  • Book of Ra - Novomatic
  • Rich Wilde - Play’n Go
  • John Hunter - Pragmatic Play

Cazinourile din România au în portofolii și alte surprize, trebuie doar să fii deschis către nou. Spre exemplu, providerul Thunderkick a lansat două serii extrem de interesante, parcă venite din alte lumi fantastice în care să îți încerci norocul - Beat the Beast și Crystal Quest.

TOP păcănele populare (cel puțin) în 2021


Chiar dacă 2020 a marcat industria iGaming în felul său, 2021 a reușit să vină cu foarte multe păcănele interesante care au completat și portofoliile mai multor cazinouri din România. Spre exemplu, mulți operatori au încheiat câteva parteneriate care le-au dat acces la titluri exclusive pe piața națională. 

Printre jocurile care au fost foarte îndrăgite anul acesta, ele fiind lansate pe parcursul lui 2021, se află:


  • Gordon Ramsay Hell’s Kichen
  • The Hand of Midas
  • Gates of Olympus
  • Floating Dragon Hold&Spin
  • Shining King Megaways
  • Fruit Party 2

Pe lângă titlurile care au devenit celebre într-un timp foarte scurt anul acesta, topul celor mai îndrăgite păcănele a fost completat de câteva titluri puțin mai vechi. Ele merită atenția ta din foarte multe puncte de vedere, așa că dacă prinzi ocazia, nu ezita să le acorzi măcar câteva rotiri:

  • Sweet Bonanza
  • Joker’s Luck
  • The Dog House Megaways
  • Money Train 2
  • Divine Lotus

Lista video slot-urilor preferate de români este destul de lungă și diversă, unul dintre motive fiind multitudinea de tematici, design-ul și efectele speciale, dar și faptul că fiecare vine cu cel puțin un plus. El poate să fie legat de RTP-ul avantajos, fix sau variabil, de funcțiile speciale ori de mecanicile rolelor sau de modificatori, dar nu numai.

Joacă responsabil și distrează-te online la cazinoul preferat, indiferent de titlurile pe care le preferi!

Ultimele Stiri
abonare newsletter