Actualitate

Mircea Radu va prezenta, din 15 martie, Jurnalul TVR

<p /><img src="documente/stories/2012/03_martie/06/mircea-radu.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Mircea Radu va prezenta, din 15 martie, în fiecare seară de la ora 19,00, Jurnalul TVR.

Potrivit unui comunicat transmis luni Agerpres, cu o nouă identitate vizuală şi de conţinut, Jurnalul TVR le va aduce telespectatorilor două ore de ştiri şi dezbateri.

„M-am alăturat cu ambiţie şi cu simpatie echipei care pleacă la drum cu un nou jurnal. Va fi o luptă dură între Jurnalul TVR şi programele informative ale principalelor televiziuni concurente, având în vedere că toţi ne aliniem, mai mult sau mai puţin, la acelaşi start: ora 19,00. Propunerea de a reveni la ştiri, după o pauză de 12 ani, a fost surprinzătoare şi nu mi-am dat acordul imediat. Ceea ce m-a determinat să accept a fost faptul că atâta vreme cât oamenii îşi aduc aminte mine ca prezentator de ştiri înseamnă că am făcut un lucru bun. Iar o astfel de apreciere, într-o mare măsură, mă obligă”, susţine Mircea Radu în comunicatul de presă.

Noul format al Jurnalului TVR cuprinde o oră de ştiri, urmată de o oră de dezbateri privind cele mai importante evenimente ale zilei.

Dacă Mircea Radu se va afla la pupitrul ştirilor, dezbaterile vor fi moderate, alternativ, de Mihai Constantin, Mihai Rădulescu şi Alina Stancu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter