Actualitate

Comunitatea ucraineană la Zilele Clujului 2024. Activități, pictură cu cafea și multe alte surprize.

Zilele Clujului, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce și în acest an o serie de activități captivante și surprize pentru toate gusturile.

Zilele Clujului, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce și în acest an o serie de activități captivante și surprize pentru toate gusturile. / Foto: Zilele Clujului - Facebook Zilele Clujului, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce și în acest an o serie de activități captivante și surprize pentru toate gusturile. / Foto: Zilele Clujului - Facebook

 

 


Zilele Clujului, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce și în acest an o serie de activități captivante și surprize pentru toate gusturile. 

 


Printre atracțiile principale din 2024 se numără și participarea deosebită a comunității ucrainene, care își propune să îmbogățească experiența festivalului cu o serie de activități culturale, artistice și culinare.

„Dragi locuitori și oaspeți ai municipiului Cluj-Napoca! Comunitatea Ucraineană vă invită cu drag să vizitați standurile și activitățile noastre la festivalul Zilele Clujului 2024. Acest eveniment vine cu o oportunitate minunată de a crea noi prietenii, de a purta conversații și de a împărtăși valori culturale.
Pe parcursul a patru zile, diverse locații vor fi deschise pentru dumneavoastră. La standurile noastre, puteți gusta mâncăruri tradiționale ucrainene, vă puteți bucura de spectacole muzicale, puteți achiziționa produse handmade și puteți participa la ateliere captivante pentru adulți și copii. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm toți oaspeții”, au transmis organizatorii.


Activități ale comunității ucrainene la Zilele Clujului

Joi și vineri, 30-31 mai

Sâmbătă, 1 iunie


Duminică, 3 iunie

Zilele Clujului sunt organizate de Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Vodafone.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Azi încep Zilele Clujului. Programul COMPLET pentru ziua de joi.

Program autobuze de Zilele Clujului 2024. Vezi programul mijloacelor de transport în comun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter