Actualitate

Culoare și energie la Crosul Universităților la Zilele Clujului. Boc: „susținem o minte sănătoasă într-un corp sănătos”

Duminică, 2 iunie, s-a organizat cu ocazia Zilelor Clujului „Crosul universităților clujene”. La cros a participat și primarul Emil Boc.

Duminică, 2 iunie, s-a organizat cu ocazia Zilelor Clujului „Crosul universităților clujene”. La cros a participat și primarul Emil Boc/ Foto: Zilele Clujului - Facebook Duminică, 2 iunie, s-a organizat cu ocazia Zilelor Clujului „Crosul universităților clujene”. La cros a participat și primarul Emil Boc/ Foto: Zilele Clujului - Facebook

 

 


Uniunea Universităților Clujene (UUC) și Primăria Cluj-Napoca au organizat „Crosul Universităților Clujene”, care a avut loc în data de 2 iunie, de la ora 09:30, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Zilelor Clujului.

 


La cros a participat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

„Susținem mișcarea, să susținem o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Am alergat în calitate de membru a comunității UBB din Cluj și m-am bucurat să văd mulți studenți și profesori.
România are cel mai mare grad de obezitate din UE, trebuie să eliminăm exercițiile statice și să le înlocuim cu mișcarea”, a declarat edilul.


La finalul cursei, participanții au aruncat cu praf colorat în Piața Unirii.

Zilele Clujului au fost organizate de Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Vodafone.
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 110.000 de oameni au participat la evenimentele de sâmbătă de la Zilele Clujului. Ce poți face în ultima zi?

Diversele fețe ale Clujului. Parada de Zilele Clujului a celebrat arta, cultura și tradiția: „Fiecare comunitate din Cluj s-a organizat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter