Actualitate

Vagon de tren suspendat aproape vertical în aer. Cel puțin 8 oameni au murit - VIDEO

Opt morți, zeci de răniți, un vagon de tren suspendat aproape vertical în aer. Sunt urmările unui cumplit accident feroviar produs luni dimineața.

Opt oameni au murit după ce un tren de marfă a lovit un tren de pasageri, în India. Foto: Sonali / X Opt oameni au murit după ce un tren de marfă a lovit un tren de pasageri, în India. Foto: Sonali / X

 

 


Accidentul s-a produs în districtul Darjeeling din estul Indiei. 

 


Cel puțin 8 persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite după ce trenul de pasageri Kanchanjunga Express a fost lovit din spate de un tren de marfă, scrie The Sun.

Accident feroviar grav în India: Cel puțin 8 morți după ciocnirea unui tren de pasageri cu unul de marfă

Imagini cutremurătoare au surprins unul dintre vagoanele distruse ale trenului Kanchanjunga Express suspendat aproape vertical, după ce a fost lovit puternic din spate de un tren de marfă.


Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu cel puțin 8 morți și aproximativ 60 de răniți, dintre care 25 cu leziuni grave. Victimele au fost transportate de urgență la spitale din apropiere.

Tragedie în India: 8 oameni uciși după ce un tren de marfă a lovit un tren de pasageri 

Echipele de salvare și intervenție au ajuns rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor și a încerca salvarea supraviețuitorilor prinși în vagoanele distruse. Mai multe vagoane ale trenului de pasageri au deraiat în urma impactului puternic.


Se pare că trenul de marfă a trecut pe culoare roșie, ignorând un semnal, înainte de a se izbi violent de Kanchanjunga Express. 

Oficialii feroviari investighează cauzele exacte ale accidentului teribil.


CITEȘTE ȘI:
Autocar cu elevi, implicat într-un accident rutier grav. Un bărbat a murit, iar doi copii au suferit atac de panică.

Premierul Mamata Banerjee a anunțat declanșarea unor acțiuni ample de salvare și recuperare la fața locului.

Anul trecut, în iunie, un alt grav accident feroviar a îndoliat India, când un tren de călători a deraiat, iar vagoanele s-au izbit de alte două trenuri oprite pe linie, lăsând în urmă aproape 300 de morți și peste 1.000 de răniți.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie feroviară în Cehia: 4 morți și 27 de răniți după coliziunea a două trenuri – VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter