Actualitate

Weekend cu activități educative, muzică și distracție în apă alături de patrupezii comunității Dog Assist

Echipa Dog Assist a pregătit un weekend plin de activități educative, muzică și ateliere de creație, dar și distracție în apă alături de patrupezi pentru susținerea proiectelor de terapie asistată de animale.

Echipa Dog Assist a pregătit un weekend plin de activități educative pentru susținerea proiectelor de terapie asistată de animale|Foto: Dog Assist-Terapie Asistata de Animale Facebook.com Echipa Dog Assist a pregătit un weekend plin de activități educative pentru susținerea proiectelor de terapie asistată de animale|Foto: Dog Assist-Terapie Asistata de Animale Facebook.com

 

 


Asociația Dog Assist a pregătit un weekend de poveste pentru toți cei dispuși să se alăture comunității pentru susținerea proiectelor de terapie asistată de animale. 

Activități creative, interacțiune cu animalele și un super concert

Asociația Dog Assist a pregătit în acest weekend o serie de evenimente menite să susțină activitatea asociației prin strângerea de fonduri pentru desfășurarea programelor de terapie asistată de animale, astfel încât participanții vor avea parte de muzică bună, la un concert caritabil susținut, sâmbătă, de Luna Amară, în curtea centrului Dog Assist – ALPACATECA.


CITEȘTE ȘI: 
Proiect INEDIT la Cluj-Napoca, terapie cu alpaca pentru copiii cu dizabilități: „Dorim să arătăm ce impact pozitiv pot avea animalele în viața noastră”

„Dar până să ne bucurăm de muzica lor faină, vă așteptăm cu mic, cu mare cu ateliere de creație și alte activități care să vă încânte și să vă ajute să ne cunoașteți mai bine pe noi, omuleții din Dog Assist și animăluțele de terapie sau rezidente de la centrul nostru”, anunță membrii asociației. 

Distracție în apă alături de patrupezi

Duminică, participanții vor avea parte de o super distracție în apă, alături de patrupezi.


„Bucurie, râsete și stropi de apă - așa se anunță super distracția la evenimentul nostru special. Vino să te răcorești și să te distrezi alături de prietenii noștri patrupezi la o super bătaie cu apă!

Sunteți pregătiți pentru o explozie de veselie și răcoare? De ce ai nevoie?
- Arma preferată - un pistol cu apă sau o sticlă de plastic pe care o vom transforma pe loc într-o super stropitoare
- pălărie de soare
- cremă de protecție solară
- prosop, haine și încălțăminte adecvată”, anunță organizatorii. 


Evenimentele caritabile vizează strângerea de fonduri pentru susținerea activităților Asociației Dog Assist.

Asociația Dog Assist - Terapie Asistată de Animale, înființată în 2013, pune în prim plan armonia dintre oameni și animale. Doar anul trecut, asociația a oferit aproape 4.000 de ore de terapie.


Efectele benefice ale terapiei asistate de animale au fost demonstrate pe parcursul anilor în tratamente precum cele care vizează deficite motorii, emoționale, atenționale, motivaționale, dar și în rezolvarea unor probleme de relaționare, în facilitarea integrării sociale, în scăderea nivelului de anxietate și stres în general și îmbunătățirea calității vieții.

Din 2022, Asociația Dog Assist a inițiat un proiect inedit, prin intermediul Terapiei și Activităților Educative Asistate de Alpaca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Proiect INEDIT la Cluj-Napoca, terapie cu alpaca pentru copiii cu dizabilități: „Dorim să arătăm ce impact pozitiv pot avea animalele în viața noastră”

Ultimele Stiri
abonare newsletter