Actualitate

Marius Balo, în ziua 21 de greva foamei pentru Alina Apostol, întemnițată în condiții grele, în China: „Am fost invitat la sediul Ministerului Justiţiei”

Clujeanul Marius Balo, închis în trecut pentru 8 ani în China, face un apel disperat pentru salvarea Alinei Apostol, aflată într-o situație similară, în condiții de temniță grea. Marius Balo se află în ziua 21 de greva foamei pentru Alina.

Marius Balo, în ziua 21 din greva foamei pentru Alina Apostol | Foto: Marius Balo Marius Balo, în ziua 21 din greva foamei pentru Alina Apostol | Foto: Marius Balo

 

 


Clujeanul Marius Balo se află în ziua 21 de greva foamei pentru Alina Apostol, întemnițată în condiții grele, în China. 

 


Marius Balo a intrat pe 1 iunie în greva foamei. 

Marius Balo, invitat la sediul Ministerului Jusţiei

Marius Balo a transmis că săptămâna viitoare, joi, de la ora 11:00, este invitat la sediul Ministerului Justiţiei. 


În această dimineață, foarte devreme, la ora 7:13 am primit pe WhatsApp un mesaj de la Ministerul Justiției prin care eram invitat la sediul Ministerului săptămâna viitoare, joi la ora 11:00. Voi pleca cu trenul spre București de miercuri seara. Sper din tot sufletul să nu fie doar o pierdere de vreme, de energie și de resurse. În acel moment voi fi în a 27-a zi de greva foamei.
Doresc cu acest prilej să invit toate instituțiile media la o conferință de presă ad-hoc, în fața Ministerului, începând cu ora 12:00. Atașez de asemenea rezultatele analizelor de laborator pe care le-am făcut în această dimineață. Glicemia a scăzut, colesterolul a scăzut de asemenea de la ultima recoltare însă trigliceridele au urcat. Mă simt bine în general, vă rog să nu vă îngrijorați! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, pentru gândurile bune, pentru tot ajutorul cu Alina! Doamne ajută să fie bine!, a transmis Marius Balo, pe pagina de Facebook.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujeanul Marius Balo, în greva foamei pentru Alina Apostol, întemnițată în condiții grele, în China: „Nu pot să rămân indiferent la durerea și la suferința ei”

Clujeanul Marius Balo cere statului român să se implice în cazul Alinei Apostol. Românca, întemnițată pe nedrept în China, pentru 13 ANI! „Nu va supraviețui”

abonare newsletter