Actualitate

Piroman și hoț la 19 ani. A dat foc unei case din Cornești și a furat o mașină.

În noaptea de luni spre marți, un puternic incendiu a izbucnit la o casă din satul Cornești, iar întreaga proprietate a fost făcută scrum. Două femei au suferit un atac de panică în urma incidentului.

În noaptea de luni spre marți, un puternic incendiu a izbucnit la o casă din satul Cornești| Foto: depositphotos.com În noaptea de luni spre marți, un puternic incendiu a izbucnit la o casă din satul Cornești| Foto: depositphotos.com

 

 


În noaptea de luni spre marți, un puternic incendiu a izbucnit la o casă din satul Cornești, iar întreaga proprietate a fost făcută scrum. Două femei au suferit un atac de panică în urma incidentului.

 


Potrivit IPJ Cluj, incendiul a fost pus de un tânăr de 19 ani.

„La data 25 iunie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, tentativă de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, violare de domiciliu, distrugere prin incendiere și tentativă de omor calificat.
În fapt, la data de 25 iunie, în jurul orei 00.30, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială situată în localitatea Mihai Viteazu, fără a sustrage niciun bun din interior.
Ulterior, aflat în aceeași localitatea ar fi sustras un autovehicul, pe care l-ar fi condus până în localitatea Cornești, deși nu deținea permis de conducere, iar apoi, utilizând substanțe inflamabile ar fi incendiat locuința unei persoane de sex feminin.
La fața locului au intervenit echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj cu scopul limitării efectelor incendiului, persoanele care se aflau în interior autoevacuându-se, nefiind transportate la spital.
În baza investigațiilor desfășurate, tânărul de 19 ani a fost depistat la scurt timp de polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Ulterior, tânărul va fi prezentat instanței, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un hoț a adormit în timp ce jefuia un apartament, chiar în patul proprietarilor

Incendiu într-un bloc de locuințe, în Alba. Un bărbat a suferit arsuri, iar alte zeci de persoane au fost evacuate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter