Actualitate

Accident în Jucu. Un bărbat a rămas încarcerat în maşină. FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, în comuna Jucu. Doi bărbaţi au fost răniţi. Unul dintre ei a rămas încarcerat în maşină.

Accident în Jucu | Foto: ISU Cluj Accident în Jucu | Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au avut, sâmbătă seară, o intervenţie la un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Gădălin din comuna Jucu. Doi bărbaţi au fost răniţi. Unul dintre ei a rămas încarcerat în maşină. 

Accident în Jucu | Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Jucu au intervenit la un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Gădălin, comuna Jucu. La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, unde au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile cu un bărbat încarcerat în acesta. Pompierii au acționat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului la victimă și extragere fără agravarea leziunilor suferite. Conform primei evaluări aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă, prezentând mai multe traumatisme la nivelul membrelor inferioare. Ulterior a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, un al doilea bărbat a fost consultat la fața locului de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la Gherla. Un bărbat a rămas încarcerat - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter