Actualitate

Bărbat, filmat într-un mijloc de transport public în timp ce mima un act sexual. Poliția a deschis o anchetă.

Poliția a deschis o anchetă în cazul bărbatului surprins în ipostaze indecente într-un mijloc de transport public din Cluj.

Dosar penal în cazul bărbatului surprins în ipostaze indecente într-un mijloc de transport public|Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com Dosar penal în cazul bărbatului surprins în ipostaze indecente într-un mijloc de transport public|Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Un bărbat a fost surprins într-un mijloc de transport public în ipostaze indecente, iar cazul s-a viralizat pe grupurile de socializare. 

În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu, în acest caz fiind derulate cercetări. 


„La data de 3 iulie a.c., ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public în care se observă un bărbat având un comportament indecent în timpul unei călătorii cu un mijloc de transprt public, precizăm că polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetări din oficiu, sub aspectul infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, informează, joi, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Cluj. 

În cadrul dosarului penal sunt desfășurate activități pentru identificarea bărbatului și luarea măsurilor legale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Masturbator” dintr-un autobuz din Cluj-Napoca, condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității

Ultimele Stiri
abonare newsletter