Actualitate

Grindeanu vrea autostrăzi cu orice preț! Ce spune ministrul Transporturilor despre închiderea Văii Oltului.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, vrea autostrăzi cu orice preț, declarând că deși este an electoral, sunt mai importante autostrăzile decât alegerile.

Ce spune ministrul Transporturilor despre închiderea Văii Oltului | Foto: Mesagerul de Sibiu Ce spune ministrul Transporturilor despre închiderea Văii Oltului | Foto: Mesagerul de Sibiu

 

 


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat vineri că nu va renunța la restricționarea traficului pe Valea Oltului și își asumă această alegere, motivând că deși este an electoral, sunt mai importante autostrăzile decât alegerile. 

 


În urmă cu două zile, ministrul Transportului a anunțat că Circulația pe Valea Oltului va fi închisă între 8 iulie și 9 august, în timpul zilei, pentru a permite desfășurarea unor lucrări esențiale la autostrada Sibiu-Pitești. Această decizie a nemulțumit mulți șoferi, însă Grindeanu spune că-și asumă alegerea făcută, deoarece vrea să facă autostrăzi în România, cu toate riscurile. 

„Știu că e an electoral și știu că poate 90% dintre oamenii politici ar fi luat decizia să amâne eventualele lucruri care să ducă la un disconfort. Â
Dar autostrăzile nu au culoare politică și atât timp cât soluția este aceasta, dacă vrem să avem autostrăzi, de a restricționa pe o perioadă de o lună traficul, eu nu ezit, chiar dacă e an electoral și chiar dacă mulți mi-au spus că ar fi mai bine să amânăm, sunt mai importante autostrăzile decât alegerile
Au fost destui ani în care probabil că s-a gândit altcumva și au fost mai importante alte lucruri. Îmi asum acest lucru. Pe mine mă interesează să fac autostrăzi în România, cu toate riscurile”, a declarat Sorin Grindeanu. 


Totuși, ministrul Transporturilor se declară deschis la propuneri alternative care ar putea îmbunătăți ceea ce a gândit CNAIR și Poliția Rutieră. 

„Sigur că sunt deschis la propuneri care ar putea îmbunătăți ceea ce colegii din CNAIR și Poliția Rutieră au gândit. Suntem deschiși”, a mai adăugat ministrul. 


În perioada 8 iulie - 9 august, circulația rutieră va fi închisă pe parcursul zilei pe Valea Oltului pentru efectuarea lucrărilor la autostrada Sibiu-Pitești. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Circulația pe Valea Oltului va fi închisă timp de o lună

Blocați pe Valea Oltului, mai mulți nuntași au încins o horă printre mașini. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter