Actualitate

Doi tineri din Cluj, dintre care unul minor, au furat bijuterii de 15.000 de lei. S-au ales cu dosar penal.

Doi tineri din Cluj-Napoca sunt cercetați într-un dosar de furt după ce au reușit să dea o spargere de zile mari.

Jaf în Cluj-Napoca. Doi tineri au furat bijuterii de 15.000 de lei|Foto: IPJ Cluj Jaf în Cluj-Napoca. Doi tineri au furat bijuterii de 15.000 de lei|Foto: IPJ Cluj

 

 


Vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în aplicare 3 mandate de perchiziție, la imobile situate în municipiul Cluj, într-un dosar penal care vizează infracțiunea de furt.

Au furat bijuterii de 3.000 de euro

Potrivit datelor din anchetă, în fapt, la data de 30 iunie a.c., polițiștii din Florești au fost sesizați cu privire la faptul că la aceiași dată, în jurul orei 20.30, două persoane ar fi sustras dintr-o societate bijuterii în valoare de 15.230 de lei.


CITEȘTE ȘI: 
Doi tineri din Cluj, reținuți pentru furt calificat. Au furat 50.000 de euro dintr-o locuință de pe strada Horea.

În urma cercetărilor, cele două persoane bǎnuite de comitetea infracțiunii, o minoră de 16 ani și un tânăr de 19 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, au fost identificați.

Polițiștii au reușit să recupereze prejudiciul. 


Foto: IPJ Cluj

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri provenite din comiterea infracțiunilor cercetate, fiind astfel recuperat în totalitate prejudiciul cauzat”, informează, sâmbătă, IPJ Cluj. 

Foto: IPJ Cluj

Cercetările au fost derulate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter