Actualitate

Studentă UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj, purtătoare a flăcării olimpice la JO Paris 2024. „Fie ca valorile ce definesc aceste activități sportive, precum excelența, prietenia și respectul, să iasă învingătoare!”

O studentă de la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj a purtat flacăra olimpică la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.

O studentă de la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj a purtat flacăra olimpică la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris|Foto: Protetică Denară UMF „Iuliu Hațieganu” O studentă de la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj a purtat flacăra olimpică la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris|Foto: Protetică Denară UMF „Iuliu Hațieganu”

 

 


Parisul găzduieşte Jocurile Olimpice de vară pentru a treia oară, după ediţiile din 1900 şi 1924.

CITEȘTE ȘI: 
Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au început oficial. Nadia Comăneci, la ceremonia de deschidere.

O studentă în anul V de studii la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a purtat flacăra olimpică în deschiderea JO Paris 2024. 


„Împărtășim spiritul jocurilor olimpice alături de studenții noștri”

Candice Weber, studentă în anul V de studii (MDFR), a participat, la Paris, la deschiderea Jocurilor Olimpice de vară. 

Candice Weber, MDFR anul 5, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, purtătoare a flăcării olimpice la JO Paris 2024|Foto: Protetică Denară UMF „Iuliu Hațieganu”

„Este o mare plăcere să împărtășim spiritul jocurilor olimpice alături de studenții nostri. Fie ca valorile ce definesc aceste activități sportive, precum excelența, prietenia și respectul, să iasă învingătoare”, au notat colegii lui Candice Weber de la Protetică Dentară. 


Candice Weber, MDFR anul 5, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, purtătoare a flăcării olimpice la JO Paris 2024| Foto: Protetică Denară UMF „Iuliu Hațieganu”

Jocurile Olimpice de la Paris se desfăşoară în perioada 26 iulie-11 august. În cele 19 zile ale competiţiei olimpice se vor desfăşura 329 de probe sportive.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Încep Jocurile Olimpice 2024. Ceremonie de deschidere în centrul Parisului, pe fluviul Sena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter