Actualitate

Un minor de 16 ani, din Turda, reținut de polițiști. A furat mai multe mașini parcate, pe care le-a abandonat ulterior.

Un adolescent de 16 ani, care a furat mai multe mașini, pe care le-a abandonat ulterior, a fost reținut de polițiști.

Adolescent reținut pentru furt de mașini și conducere fără permis|Foto: Depositphotos.com Adolescent reținut pentru furt de mașini și conducere fără permis|Foto: Depositphotos.com

 

 


Miercuri. polițiștii din Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 16 ani, din municipiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Reținut pentru furt de mașini și conducere fără permis

În fapt, în urma cercetărilor desfășurate de polițiști a reieșit faptul că, săptămâna trecută, în noapte de joi spre vineri, „tânărul ar fi sustras două autovehicule ce se aflau parcate, însă neasigurate, pe străzi din municipiul Turda, pe care le-ar fi condus și abandonat ulterior, fără a deține permis de conducere.


CITEȘTE ȘI: 
Mașină furată din Cluj-Napoca, găsită de polițiști în Dolj. Autoturismul dezmembrat, vândut cu 5.000 de euro.

Totodată, în perioada menționată, tânărul ar fi sustras cheia unui autoturism aflată în interiorul vehiculului, parcat și neasigurat pe o stradă din municipiul Turda”, informează, joi, IPJ Cluj. 

În contextul documentării activității infracționale a tânărului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Turda au administrat probe cu privire la săvârșirea unor infracțiuni comise de cel în cauză, în decursul anului 2023, respectiv o infracțiune de furt calificat, o infracțiune de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Astfel, în baza materialului probator, miercuri, a fost emisă orodnanță de reținere pe numele acestuia, fiind ulterior prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus arestarea preventivă pentru 20 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Clujean reținut de polițiști pentru furtul unui autoturism. A urcat în mașina pe care intenționa să o cumpere și s-a făcut nevăzut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter