Actualitate

Tragedie! Hotel prăbușit în Germania. Un mort și opt persoane dispărute - VIDEO

O parte a unui hotel dintr-un oraș de pe râul Mosel din vestul Germaniei s-a prăbușit. O persoană a murit și opt sunt prinse sub moloz, a anunțat miercuri poliția.

O persoană a murit și 8 sunt dispărute după ce parte a unui hotel s-a prăbușit în Germania. Foto: captură Welt TV O persoană a murit și 8 sunt dispărute după ce parte a unui hotel s-a prăbușit în Germania. Foto: captură Welt TV

 

 


14 persoane se aflau în hotelul din Kroev când un etaj al clădirii s-a prăbușit, în noaptea de marți spre miercuri, notează AP. 

 


Poliția a declarat că cinci persoane au reușit să iasă nevătămate din clădire, dar alte nouă au fost prinse sub dărâmături.

O persoană a murit și 8 sunt dispărute după ce parte a unui hotel s-a prăbușit în Germania

Miercuri dimineața, serviciile de urgență au stabilit că o persoană a murit, dar nu au reușit încă să recupereze cadavrul. 


CITEȘTE ȘI: Un club de pe plajă s-a prăbușit: 4 morți și 16 răniți - VIDEO

Poliția a precizat că a luat legătura cu unele dintre cele opt persoane despre care se crede că se mai aflau în clădire, dintre care unele erau grav rănite.

Autoritățile au evacuat 31 de persoane din zona imediat învecinată clădirii avariate. 


Nu se cunosc, deocamdată, cauzele prăbușirii hotelului.

Poliția a declarat că a fost „o desfășurare extrem de solicitantă, deoarece salvatorii au putut intra în clădire doar cu cea mai mare precauție". Ei au spus că aproximativ 250 de lucrători de urgență, inclusiv specialiști în drone, au fost la fața locului, precum și câini de salvare.


Kroev este situat pe o secțiune pitorească a Moselului, în apropiere de orașul stațiune mai mare Traben-Trarbach. Acesta are aproximativ 2.200 de locuitori.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie AVIATICĂ în Nepal. 18 morți în urma prăbușirii unui avion - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter