Actualitate

Tânără găsită rătăcind în miezul nopții pe Centura Floreștiului. O recunoașteți?

O tânără a fost văzută rătăcind, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Centura Floreștiului. Apelați 112 dacă o recunoașteți!

Tânără căutată de polițiști. A fost văzută rătăcind pe Centura Florești. O recunoașteți?|Foto: IPJ Cluj Tânără căutată de polițiști. A fost văzută rătăcind pe Centura Florești. O recunoașteți?|Foto: IPJ Cluj

 

 


O tânără a fost văzută rătăcind în zona Centurii Florești, iar polițiștii îi îndeamnă pe clujeni să apeleze serviciul de urgență 112 în cazul în care dețin informații despre persoana în cauză. 

Avea nevoie vizibil de ajutor, dar a refuzat

„La data de 10 august a.c., în jurul orei 02.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centurii din localitatea Florești, se află o persoană adultă, de sex feminin, singură, iar din cauza zonei și orei nepotrivite la care a fost văzută, apelantul a decis să-i ofere ajutor, însă femeia ar fi refuzat.


Tânără căutată de polițiști. Apelați 112 dacă o recunoașteți sau dețineți informații despre persoana în cauză|Sursa: IPJ Cluj

Totuși, apelantul a sesizat polițiștii despre prezența ei în zona respective”, informează, sâmbătă, IPJ Cluj. 

Tânără căutată de polițiști

S-au făcut căutări în cursul nopții, însă aceasta nu a fost găsită.


„Căutările au fost reluate în cursul zilei de azi, 10 august a.c., împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a Grupării de Jandarmi Mobilă, precum și voluntari din cadrul unei asociații.

Menționăm că, până în prezent, nu a fost înregistrată vreo sesizare referitoare la dispariția unei persoane care să corespundă semnalmentelor furnizate de apelant”, arată IPJ Cluj. 


Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujeancă dispărută, căutată de polițiști. Apelați 112 dacă o vedeți!

Ultimele Stiri
abonare newsletter