Actualitate

Primele abonamente la UNTOLD 2025, sold out. Peste 40.000 de fani şi-au luat bilet.

Primele abonamente la UNTOLD 2025 sunt sold out. Peste 40.000 de fani şi-au luat bilet pentru ediţia aniversară a festivalului, de anul viitor.

Primele abonamente la UNTOLD 2025, sold out. Peste 40.000 de fani şi-au luat bilet. | Foto: monitorulcj.ro Primele abonamente la UNTOLD 2025, sold out. Peste 40.000 de fani şi-au luat bilet. | Foto: monitorulcj.ro

 

 


Primele abonamente la UNTOLD 2025 sunt sold out. Peste 40.000 de fani şi-au luat bilet pentru ediţia festivalului de anul viitor. 

 


Potrivit organizatorilor festivalului, fanii UNTOLD se pot înregistra online începând de miercuri, 14 august, pentru ediţia aniversară a festivalului de 10 ani, de anul viitor.  

„Ediția UNTOLD X promite să fie una legendară, aducând pe scenă artiști de top, experiențe interactive unice și un concept aniversar care va celebra 10 ani de distracție și inovație în industria muzicii. UNTOLD, festival care ocupă locul 3 la nivel mondial, a reușit să atragă de-a lungul anilor milioane de fani din întreaga lume. Cu un line-up impresionant, activități diverse și o atmosferă magică, UNTOLD a devenit un punct de referință pe harta marilor festivaluri internaționale”, transmit organizatorii UNTOLD. 


Peste 427.000 de participanți la UNTOLD 2024

În cele patru zile de festival, peste 427.000 de participanți din întreaga lume au trăit magia Untold.

Mainstage-ul Untold și-a deschis porțile în cea de-a patra zi de festival, pentru live act-uri în premieră, dar și pentru DJ set-uri în exclusivitate. Câștigător al unui premiu Grammy la categoria „Best Global Music Album”, Burna Boy a urcat pe scena principală a festivalului Untold.


CITEŞTE ŞI
„Un Untold ca niciunul de până acum”. Peste 427.000 de participanți în cele 4 zile de festival

De asemenea, în celelalte zile de festival au urcat pe scena principală, printre alţii, Purple Disco Machine, Irina Rimes, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Lenny Kravitz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Zerb şi Swedish House Mafia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Din Țara Moților” am venit...la Untold! Nicolae Furdui Iancu, cântece patriotice pe Cluj Arena.

Peste 120.000 de fani, sâmbătă, la Untold. Icoană cu chipul lui Salvatore Ganacci în loc de Isus, Tujamo încă mixa la 6 dimineața! FOTO/VIDEO

Untold pe lumină nu e doar despre muzică! Cum se vede festivalul pe timpul zilei! GALERIE FOTO

abonare newsletter