Actualitate

Incendiu de vegetație în Măgoaja, Cluj! Flăcările s-au extins din cauza vântului puternic. VIDEO

Un incendiu de vegetație a izbucnit, marți, în localitatea Măgoaja, județul Cluj. Flăcările s-au extins din cauza vântului puternic.

Flăcările s-au extins din cauza vântului puternic| Foto: ISU Cluj Flăcările s-au extins din cauza vântului puternic| Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu de vegetație a izbucnit, marți, în localitatea Măgoaja, județul Cluj. 

 


Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin pentru limitarea și stingerea unui incendiu care afectează o suprafață extinsă de litieră în apropierea localității Măgoaja, comuna Chiuiești.
La fața locului acționează 8 pompieri, sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Ocolul Silvic Dej.
Vântul puternic, stratul gros de frunze uscate și terenul accidentat au favorizat extinderea focarelor incendiului și au îngreunat intervenția pompierilor.
Echipajele ISU Cluj urmează să fie suplimentate cu personal și mijloace de intervenție, iar Dispeceratul Integrat din cadrul Centrului Operațional monitorizează în permanență evoluția situației de la fața locului”, a transmis ISU Cluj.


Update, ora 20:32

„Reactualizare intervenție stingere incendiu Măgoaja: au fost afectate aproximativ 15ha de litieră. La fața locului acționează 13 pompierii cu mijloace de primă intervenție, reușind să se împiedice propagarea mai departe de limitele în care a fost găsit și să se lichideze cea mai mare parte din focarele incendiului. În continuare se acționează pentru identificarea focarelor ascunse și pentru lichidarea acestora”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pericolul nevăzut. În doar 3 minute, o țigară aprinsă și aruncată în vegetație poate provoca un incendiu devastator.

Icoana Maicii Domnului, rămasă intactă într-o casă distrusă de un incendiu, în Bistriţa-Năsăud

Ultimele Stiri
abonare newsletter