Actualitate

Polițist din Cluj, târât cu mașina de un șofer care a refuzat controlul rutier! Fugarul a fost prins după o oră.

Un polițist a fost târât cu mașina, miercuri dimineața, pe o stradă din Cluj-Napoca, după ce a cerut unui șofer să coboare din mașină în vederea unui control, iar tânărul a refuzat și a demarat în trombă.

Fugarul a fost prins după o oră | Foto: IPJ Cluj Fugarul a fost prins după o oră | Foto: IPJ Cluj

 

 


Un polițist a fost târât cu mașina, miercuri dimineața, pe strada Blajului din Cluj-Napoca, după ce a cerut unui șofer să coboare din mașină în vederea unui control, iar tânărul a refuzat și a demarat în trombă.

Fugarul a fost prins după o oră.


„În cursul dimineții de astăzi, 28 august a.c., în jurul orei 08.20, un echipaj din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autoturism pe strada Blajului din municipiu.
În autovehicul se aflau două persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu ar fi respectat indicațiile echipajului de poliție de a coborî din vehicul.
Astfel, s-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care bărbatul a demarat cu autoturismul, târându-l câțiva metri pe unul dintre polițiști și provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare.
În cauză au fost demarate verificări cu celeritate pentru depistarea persoanei respective, iar pasagerul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.
În cadrul activităților de căutare au fost angrenate forțe suplimentare, respectiv Serviciul Pentru Acțiuni Speciale, investigații criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie.
Astfel, în mai puțin de o oră de la data producerii incidentului, bănuitul de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 20 de ani, a fost depistat pe o stradă din cartierul Someșeni.
În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițist clujean, prins sub influența drogurilor la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare!

Polițist lovit de o mașină în timp ce dirija traficul într-o intersecție din Alba-Iulia. Agentul a primit îngrijiri medicale

Ultimele Stiri
abonare newsletter