Actualitate

Româncă, omorâtă în Italia de un adolescent de 17 ani, din curiozitate

Un caz de crimă în care este implicată o româncă zguduie Italia. Femeia în vârstă de 42 de ani a fost găsită moartă în grădina unei vile, după ce s-ar fi întâlnit cu un băiat de 17 ani.

Româncă, omorâtă în Italia de un adolescent de 17 ani, din curiozitate | Foto: depositphotos.com Româncă, omorâtă în Italia de un adolescent de 17 ani, din curiozitate | Foto: depositphotos.com

 

 


O româncă în vârstă de 42 de ani a fost găsită fără viaţă în grădina unei vile abandonate din provincia Mantova după ce fusese dată dispărută de sora ei acum o săptămână, scrie ansa.it 

 


Principalul suspect în acest caz este un tânăr de 17 ani care a fost reţinut imediat după găsirea cadavrului. Femeia plecase din oraşul unde locuia cu sora sa în Italia ca să se întâlnească cu un bărbat cunoscut pe internet pentru un interviu ca să obţină un loc de muncă. Din primele cercetări, se pare că femeia a ajuns acasă la tânăr, au întreţinut relaţii intime şi apoi acesta, din motive încă necunoscute, a ucis-o.

Potrivit unei reconstituiri iniţiale a faptelor, băiatul ar fi lovit-o violent pe femeie în cap, provocându-i răni foarte grave. Nu este clar dacă el a încercat să o şi sufoce pentru a o ucide. Ulterior ar fi luat cadavrul și l-ar fi dus, aparent cărând-o în braţe, la ruinele unei case părăsite adiacente casei sale, într-un loc în care cu greu ar fi putut fi observat.


„Am vrut să știu cum e să ucizi”, sunt cuvintele pe care le-ar fi rostit adolescentul, într-un fel de confesiune făcută carabinierilor, adolescentul de 17 ani, acuzat că a ucis-o cu premeditare pe femei în garajul locuinței sale și că i-a ascuns apoi cadavrul în grădina unei case nelocuite din apropiere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs crima șocantă din București. Cadavrele, găsite în baie, ascunse în saci.

Triplă crimă în Bucureşti. O mamă și copiii săi, găsiți morți în casă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter