Actualitate

Un inginer din Cluj i-a uimit pe jurații de la MasterChef: „Dacă aș fi gustat cu ochii închiși, aș fi crezut că e un bucătar profesionist”

Un inginer din Cluj i-a uimit pe jurații de la MasterChef. Cu ce le-a delectat papilele gustative celor trei jurați?

Mihai Frățilă, un inginer din Cluj, i-a uimit pe jurații de la MasterChef | Foto: MasterChef Romania - YouTube Mihai Frățilă, un inginer din Cluj, i-a uimit pe jurații de la MasterChef | Foto: MasterChef Romania - YouTube

 

 


Mihai Frățilă i-a uimit pe jurații de la emisiunea MasterChef.

 


El a pregătit un monk fish cu spanac și cu sos de porumb cu șofran.

Inginerul a învățat serios să gătească după ce a divorțat de fosta soție, fiind nevoit să aibă grijă de copiii săi. Concurentul, în vârstă de 54 de ani, care locuiește în Cluj a spus despre bucătărie că este locul în care uită de toate problemele și care îi dă voie să experimenteze tot ceea ce își dorește din punct de vedere gastronomic. 


Jurații au fost uimiți de preparat

Preparatul său a fost pe placul celor trei jurați.

„Dacă aș fi gustat cu ochii închiși, aș fi crezut că e un bucătar profesionist care e în spatele ei și mă bucur că reușești să lași greutățile și să fii creativ. Mai ales într-o meserie care nu prea îți permite creativitatea. Mă face să te aplaud și să te felicit. Omule, nu te opri niciodată din gătit! Dacă asta este salvarea ta, pune-te în situația de a fi salvat în fiecare zi, de trei ori pe zi (...) Din partea mea, ai un mare da”, i-a spus Florin Dumitrescu.


Clujeanul a primit șorțul de la jurați.

Cine este Mihai Frățilă?

Mihai Frățilă are 54 de ani, locuiește în Cluj și lucrează ca inginer. Acesta își crește singur cei doi copii, după ce a divorțat de soție. Este originar din Sibiu, dar s-a mutat în Cluj, la doar cinci ani, alături de familia sa. Acesta este pasionat de sport, practicând baschetul până la vârsta de 40 de ani. A decis să vină la MasterChef, pentru a vedea dacă, într-adevăr, este atât de talentat pe cat spun cei doi copii că este.


Acesta gătește încă din facultate, însă a învățat serios să gătească în urmă cu ceva timp, după ce a divorțat de fosta soție, fiind nevoit să aibă grijă de copiii săi. Deși este mulțumit de preparatele pe care le face, susține că defectul său este reprezentat de încrederea pe care o acordă mult ușor repede oamenilor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Proprietarii de restaurant, blocați și de pandemie, și de vreme! Ce spune un chef clujean, fost concurent la MasterChef?

Frații din Cluj care au uimit juriul de la Vocea României: „Ce s-a întâmplat în familia voastră de cântați amândoi?”

abonare newsletter