Actualitate

Raben Group se alătură programului Amazon Preferred Carrier (P)

Raben Group, unul dintre cei mai mari operatori logistici din Europa, și-a anunțat desemnarea în programul Amazon Preferred Carrier, al Amazon.

Amazon Preferred Carrier este programul dedicat Amazon pentru furnizorii săi cu operatori logistici preferați. Sursa foto - Raben Group Amazon Preferred Carrier este programul dedicat Amazon pentru furnizorii săi cu operatori logistici preferați. Sursa foto - Raben Group

 

În continuare, toți vânzătorii Amazon pot selecta Raben pentru livrări către depozitele Amazon din Germania, Italia, Polonia sau Republica Cehă. Acest parteneriat este posibil datorită apropierii terminalelor de transport Raben, de centrele de livrare Amazon, asigurând servicii de înaltă calitate și livrare în ziua următoare pentru toți furnizorii.


Amazon Preferred Carrier este programul dedicat Amazon pentru furnizorii săi cu operatori logistici preferați. Acesta oferă garanția colaborării cu transportatori calificați și asigură extinderea eficientă a lanțului de aprovizionare (de intrare) al Amazon. Transportatorii preferați acționează ca centre de excelență pentru respectarea rezervărilor și a livrărilor de la Amazon, efectuează livrări în afara orelor de program și în weekend și garantează livrarea în ziua următoare pentru toți furnizorii.

Alegând cooperarea cu Raben ca transportator preferat, sunteți asigurat de o calitate excelentă a operațiunilor. Cu propria sa rețea în 15 țări europene, Grupul asigură timpi de tranzit fiabil și rapid cu sloturi fixe zilnice în toate canalele de onorare Amazon. Pentru furnizori, acest lucru înseamnă mai puține sarcini administrative (rezervarea CARP) și respectarea completă a livrărilor, ceea ce duce la mai puține respingeri și mai puține neprezentări. Datorită ETA, puteți urmări fiecare livrare în timp real, puteți verifica starea acesteia în orice moment și puteți planifica perfect toate procesele. 


Distanța apropiată dintre terminalele de transport Raben Group și centrele de livrare Amazon, facilitează fluxul de mărfuri rapid, eficient și cu frecvență ridicată. Raben înseamnă capacitate garantată de descărcare la unitățile Amazon. În plus, Grupul asigură implementarea ușoară a noilor furnizori în rețeaua Raben prin platforma dedicată myRaben.

Din aceste motive, dacă doriți să livrați mărfuri către Amazon în Germania, Italia, Polonia sau Republica Cehă, luați în considerare parteneriatul cu Raben Group. Cu rețeaua logistică stabilită și angajamentul față de calitate, Raben asigură o experiență de livrare perfectă și eficientă pentru toți furnizorii Amazon.


Aflați mai multe vizitând pagina : https://romania.raben-group.com/amazon-preferred-carrier

Distanța apropiată dintre terminalele de transport Raben Group și centrele de livrare Amazon, facilitează fluxul de mărfuri rapid, eficient și cu frecvență ridicată. Sursa foto: Raben Grup

Raben Group 

Raben Group este un furnizor olandez de logistică, care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (internă, internațională și către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.


Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.

Grupul are peste 160 de filiale proprii în 15 țări europene (Austria, Bulgaria, Cehia, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Ucraina, gestionează aproximativ 1.800.000 m2 de capacitate de depozitare și în fiecare zi trimite 10.000 de camioane pe drumuri. În 2023, operatorul de logistică a înregistrat venituri de aproape 2 miliarde de euro. Totul a pornit însă de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, care afectează pozitiv angajamentul angajaților și relațiile cu clienții.


Raben sunt „oameni cu Drive”. Este o echipă care iubește provocările și joacă mereu pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre cei peste 12.000 de angajați are propriul impuls individual care face ca echipa să avanseze. Se disting prin antreprenoriat, energie și caută mereu mai mult.

Grupul vrea să fie motorul care nu numai că va menține lumea în funcțiune, ci și o va face mai bună și mai ecologică. Prin urmare, își implementează în mod constant strategia de dezvoltare durabilă bazată pe trei piloni: organizare responsabilă, protecția mediului și impact social.

Mai multe informații disponibile la: https://romania.raben-group.com/

CITEȘTE ȘI:

Ultima șansă! Transportatorii afectați de cartelul camioanelor se pot înscrie până pe 31 august 2024 la Truck ReClaim pentru despăgubiri pe perioada 1997-2016 (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter