Actualitate

Bărbat, imobilizat de polițiști după ce a făcut scandal lângă un magazin de pe strada Porțelanului. A ajuns la spital.

Un bărbat a fost transportat la spital după ce a început să fie agresiv cu trecătorii pe strada Porțelanului din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști | Foto: Depositphotos.com Bărbatul a fost imobilizat de polițiști | Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat a fost reținut după ce a început să fie agresiv cu trecătorii pe strada Porțelanului din municipiul Cluj-Napoca.

 


Polițiștii chemați la locul incidentului au fost nevoiți să îl imobilizeze pe bărbat.

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că, în proximitatea unui magazin alimentar aflat pe strada Porțelanului, o persoană de sex masculin ar fi provocat un scandal, manifestând un comportament agresiv.
În acest context, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind, din primele cercetări, că un bărbat de 37 de ani, ar fi avut o atitudine recalcitrantă și ar fi adresat injurii persoanelor prezente în magazin.
Bărbatul ar fi prezentat o stare de agresivitate, polițiștii procedând la imobilizarea acestuia, ulterior fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
Polițiştii au demarat cercetări, iar în urma constatărilor aceștia au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, privind încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
În urma evenimentului bărbatul a fost transportat la o unitate medicală de specialitate”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Scandal într-un liceu din Argeș. Bătaie între un părinte și un elev de față cu directorul.

Clujean imobilizat de polițiști pentru comportament agresiv, pe Calea Mănăștur. Bărbatul, internat la o unitate medicală de specialitate.

abonare newsletter