Actualitate

Omul de afaceri clujean Adrian Marțian, cercetat în libertate. A fost găsit în Serbia alături de copiii săi daţi dispăruţi.

Omul de afaceri Adrian Marțian, care a fost găsit în Serbia alături de copiii săi daţi dispăruţi, va fi cercetat în libertate.

Omul de afaceri Adrian Marțian, care a fost găsit în Serbia alături de copiii săi daţi dispăruţi, va fi cercetat în libertate | Foto: IGPR Omul de afaceri Adrian Marțian, care a fost găsit în Serbia alături de copiii săi daţi dispăruţi, va fi cercetat în libertate | Foto: IGPR

 

 


Adrian Marțian, tatăl celor trei copii din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara, care au fost daţi dispăruţi timp de mai multe zile, va fi cercetat în libertate. El a fost găsit în Serbia alături de copiii săi daţi dispăruţi. 

 


Adrian Marțian a fost reţinut vineri, 18 octombrie, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectare a măsurilor privind încredinţarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare şi participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Faţă de cei trei minori a fost instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgenţă, în cadrul unei unităţi din subordinea DGASPC Hunedoara.


Copiii lui Adrian Marțian, dați dispăruți chiar de el

Cei trei copii, cu vârstele de 7, 9 şi 11 ani, din satul Sântandrei, oraşul Simeria, au fost daţi dispăruţi luni după-amiază de către tatăl lor, după ce ar fi fost anunţat de bona minorilor că aceştia sunt de negăsit.

Ulterior, cei trei fraţi, precum şi tatăl acestora, au fost depistaţi joi în Serbia şi preluaţi, vineri dimineaţa, de la punctul de trecere a frontierei România-Serbia Porţile de Fier 1, de o echipă mixtă formată din poliţişti şi reprezentanţi DGASPC Hunedoara.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aproape 10.000 de sesizări pentru copii dispăruți au fost făcute în ultimul an. Numărul e în creștere, pentru al doilea an succesiv.

AȚI VĂZUT-O? Minoră de 13 ani, dispărută dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca | Update: A fost găsită

Ultimele Stiri
abonare newsletter