Actualitate

O mașină a luat foc într-o parcare de pe B-dul 21 Decembrie 1989. Sute de persoane s-au evacuat.

O mașină a fost cuprinsă de flăcări într-o parcare subterană de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. 300 de persoane s-au autoevacuat.

Mașină cuprinsă de flăcări într-o parcare subterană de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Aproximativ 300 de persoane s-au autoevacuat.|Foto:  ISU Cluj-Facebook Mașină cuprinsă de flăcări într-o parcare subterană de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Aproximativ 300 de persoane s-au autoevacuat.|Foto: ISU Cluj-Facebook

 

 


O mașină a luat foc, vineri dimineața, într-o parcare subterană de pe B-dul 21 Decembrie 1989. Pompierii au intervenit cu forțe sporite.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism aflat într-o parcare subterană de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. La fața locului au fost trimise două autospeciale și un echipaj SAJ, preventiv”, potrivit ISU Cluj. 


Conform pompierilor clujeni, aproximativ 300 de persoane au părăsit, temporar, birourile.

Incendiul a fost lichidat. În continuare se ventilează spațiul din parcarea subterană. 


UPDATE 11.35: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, mașina a luat foc cel mai probabil din cauza unei defecțiuni electrice. 

„Cercetările au indicat faptul că incendiul de autoturism a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei defecțiuni electrice”, informează ISU Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în zona Gării din Cluj-Napoca. Un vagon dezafectat a fost cuprins de flăcări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter