Actualitate

Pieton lovit mortal de o mașină în Viișoara. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Pieton accidentat mortal, joi seara, în localitatea Viișoara. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

Pieton lovit mortal de o mașină în Viișoara. Șoferul a fugit de la locul accidentului.| Foto: pixabay.com Pieton lovit mortal de o mașină în Viișoara. Șoferul a fugit de la locul accidentului.| Foto: pixabay.com

 

 


Joi, în jurul orei 22:30, pe DJ 150, strada Unirii din comuna Viișoara, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Pietonul, lovit frontal de mașină

Conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției și nu a fost identificat până în prezent.


„Din cercetările preliminare, a reieșit că un autovehicul, despre care momentan nu se cunosc detalii suplimentare, condus pe DJ 150 din direcția municipiului Câmpia Turzii către comuna Viișoara, a surprins și accidentat un bărbat de 67 de ani, din comuna Viișoara, care, în calitate de pieton, s-ar fi aflat pe partea carosabilă în momentul impactului”, potrivit IPJ Cluj. 

Din nefericire, bărbatul a decedat la fața locului.


Șoferul, căutat de Poliție

Ulterior accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

„Inspectoratul de Poliție Județean Cluj – Poliția Municipiului Câmpia Turzii a format o echipă complexă de polițiști care desfășoară activități de investigare și cercetare pentru identificarea conducătorului auto și a vehiculului implicat în accident”, arată sursa citată. 


În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor acestui eveniment și luarea măsurilor legale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Republicii. O femeie a fost lovită în plin de o mașină. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter