Actualitate

Bătaie generală pe Calea Dezmirului, în Cluj. Au intervenit trupele speciale.

Mai multe persoane au ajuns la poliție în urma unui conflict de amploare produs duminică pe Calea Dezmirului din Cluj-Napoca.

Bătaie pe Calea Dezmirului, în Cluj. A fost nevoie de intervenția mascaților|Foto: IPJ Cluj - Facebook Bătaie pe Calea Dezmirului, în Cluj. A fost nevoie de intervenția mascaților|Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


Polițiștii clujeni au fost sesizați, duminică seara, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe Calea Dezmirului, din municipiul Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: 
Patru tineri reținuți de polițiști, în urma unui scandal cu cuțite la mall în Florești

A fost nevoie de intervenția trupelor speciale și ale jandarmeriei pentru restabilirea ordinii. 


Conflict spontan pe Calea Dezmirului, aplanat de polițiști

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane cu vârste cuprinse între 17 și 50 de ani.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, efective din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu jandarmi, pentru aplanarea conflictului. 


În urma evenimentului, mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției pentru verificări, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, informează, luni, IPJ Cluj. 

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bătaie cu pumni, amenințări cu bâta de baseball și cuțite, în timpul unui furt din Florești! Hoții sunt doi băieți de 15 și 18 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter