Actualitate

Grimus cântă pe Cluj Arena în deschiderea concertului Roxette!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/07_iulie/13/12-grimus.jpg" border="0" align="left" />Organizatorii concertului anunță deschiderea de noi puncte de vânzare a biletelor în Ardeal.</strong>

Trupa Grimus din Cluj-Napoca, a fost selectată pentru a cânta în deschiderea concertului Roxette care va avea loc pe 19 iulie, pe stadionul Cluj Arena.
De asemenea, fanii Roxette care nu vor să rateze show-ul trupei preferate, vor avea la dispoziție, începând de vineri, 29 iunie, mai multe centre în Cluj și în zona Ardealului de unde își vor putea achiziționa biletele pentru spectacol.

Transilvania nu înseamnă doar povești cu vampiri, ci este și locul de unde pornește poate cel mai bun indie rock românesc. De acest lucru s-au convins și membrii trupei Roxette care au ales Grimus pentru a cânta în deschiderea show-ului pe care îl vor susține vara aceasta în Cluj-Napoca. Trupa Grimus, înființată în Cluj-Napoca, a atras atenția tuturor încă de la debut și la foarte scurt timp după lansarea primului album a început să fie numită „revelația scenei indie” autohtone. Au urmat apariții în cadrul festivalurilor importante din România, alături de show-uri în țări precum Marea Britanie, Ungaria, Serbia sau Polonia. Melodiile lor elaborate și sound-ul aparte - o combinație de piese puternice și ritmuri antrenante - au atras inclusiv atenția scenei muzicale din UK. Cel de-al doilea album al trupei, Egretta, produs și mixat în Marea Britanie și masterizat la studio-urile Sterling Sound din New York, a lansat șase single-uri: Face The Light, Vanity, In Your Eyes, Started, Promise și Nature Falls. Vara aceasta va fi una plină de concerte pentru trupa, aceștia fiind confirmați și la trei dintre cele mai importante festivaluri europene: Exit (Serbia), Rock for People (Cehia) și Sziget (Ungaria), alături de B’ESTFEST Summer Camp.


Confirmarea trupei Grimus în deschiderea show-ului Roxette aduce cu sine o nouă veste bună pentru cei care nu vor să rateze primul concert al trupei susținut în Ardeal. Astfel că începând de vineri, 29 iunie, fanii trupei vor avea la dispoziție noi centre de unde își vor putea achiziționa biletul pentru concert: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate în incinta Pollus Center și Iulius Mall din Cluj, la care se adaugă și rețeaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalău, Turda și Sighisoara. Pe lângă acestea, rămân disponibile și casele de bilete din rețeaua magazinelor Diverta, plus site-ul www.myticket.ro pentru comenzile online.

Prezentat de Ursus și Volksbank, concertul Roxette este inclus în turneul The Neverending Tour și promovează noul material discografic al trupei: Traveling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places.

abonare newsletter