Actualitate

Spitalul din Turda are în frunte un nou manager

<p><strong>Noul manager al Spitalului Municipal Turda este dr. Vasile Grumaz (membru PNL). Numirea, sub formă de interimat, a fost realizată la începutul acestei săptămâni, după ce fostul manager, Antonica Bica, a decis să se retragă la încheierea mandatului.

Vasile Grumaz a candidat pe listele PNL la Camera Deputaților, în Colegiul 3 Turda, la alegerile din luna decembrie 2012.


În trei luni va avea loc concursul pentru ocuparea posturilor vacante din conducerea Spitalului municipal Turda, a declarat managerul interimar Vasile Grumaz, în cadrul unei conferinţe de presă.

Tot cu această ocazie, au fost numite persoane şi pentru postul de asistent şef (Costea Anca - a înlocuit-o pe Maria Kadar) şi cel de director economic-financiar (Virginia Rus - a înlocuit-o pe Elena Rad). În ambele cazuri, este vorba de interimate, până la organizarea unui concurs pentru confirmarea pe post, după cum a precizat managerul Vasile Grumaz. Şi-au păstrat funcţiile Violeta Vasilichi (şef Personal) şi Marieta Derner (Director Medical).


 

abonare newsletter