Actualitate

Cinci persoane au fost UCISE în urma unui atac armat în SUA

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/08/arma.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar presupusul atacator al acestora a fost ucis de asemenea, de către poliţie, în biblioteca unui campus universitar, în urma unui atac armat în apropiere de Los Angeles, în California, au anunţat autorităţile, care au revizuit un bilanţ anterior.

Suspectul, îmbrăcat în haine de culoare închisă şi purtând o vestă antiglonţ, i-a omorât primii pe tatăl şi fratele său, după care a incendiat casa şi a deschis focul de mai multe ori la Santa Monica, la câţiva kilometri distanţă de locul unde se afla preşedintele Barack Obama, care participa la o reuniune de colectare de fonduri.


Potrivit Mediafax, o femeie a povestit că l-a văzut pe suspect, în vârstă de 25-30 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, trăgând de aproape într-o şoferiţă cu o puşcă de asalt semiautomată, după care a luat o maşină.

Poliţia a revizuit în scădere, provizoriu, numărul victimelor, vineri seara, anunţând pentru presă că cinci persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise, cu doi morţi mai puţin decât anunţa un bilanţ anterior.


Alte cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav, iar alta se afla într-o “stare gravă, dar stabilă”, a anunţat sergentul Richard Lewis.

Alt suspect, plasat în arest preventiv, a fost eliberat după atacul armat.


Carnagiul are loc după o serie de atacuri armate sângeroase comise în ultimii ani, inclusiv cel comis în decembrie într-o şcoală elementară din Sandy Hook, în care au fost masacraţi 20 de copii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter