Actualitate

FACEBOOK are peste un milion de advertiseri activi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/19/facebook.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, are "peste un milion de advertiseri activi", potrivit unui anunţ făcut marţi pe această platformă online.

Unul dintre responsabilii de marketing ai Facebook, Dan Levy, a mulţumit celor peste un milion de companii care investesc în prezent în publicitatea pe această reţea de socializare.


"Voi aţi ales Facebook ca partener pentru a vă creşte business-ul. Apreciem şansa de a lucra alături de voi", le-a transmis Dan Levy companiilor care se promovează pe Facebook.

Vânzările Facebook în primul trimestru au crescut cu 38%, la 1,46 miliarde de dolari, depăşind estimările analiştilor, iar profitul net a avansat cu 58%, la 217 milioane de dolari, semn că publicitatea pe dispozitive mobile generează afaceri tot mai mari pentru cea mai mare reţea de socializare, după cum a relatat Bloomberg, în luna mai.


Numărul utilizatorilor Facebook a crescut cu 23% în ultimele 12 luni, la 1,11 miliarde, dintre care 68%, sau 751 milioane, accesează serviciile reţelei de pe dispozitive mobile, cu 54% mai mulţi decât la începutul anului trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter