Actualitate
Ce se putea face la UNTOLD în afara scenelor? GALERIE FOTO
Zeci de artiști de renume național și internațional au urcat pe scenele de la Untold. Însă, pe lângă muzică, festivalierii au avut nenumărate posibilități de a-și petrece timpul liber. Tot ce trebuiau să facă era să se plimbe prin parc și sigur ar fi găsit ceva pe placul lor.
Încă de la intrarea în festival, posibilitățile de petrecere a timpului liber se găseau la tot pasul, indiferent dacă simțeai nevoia să stai liniștit sau să îți scoți la suprafață spiritul aventurier.
Locuri de odihnă
Întreaga zonă a festivalului a fost împânzită cu perne uriașe pe care participanții puteau să se odihnească, să tragă un pui de somn sau să stea cu persoana iubită îmbrățișați, chiar și ore întregi. Puteau să aleagă să se așeze aproape de o scenă și să se bucure de spectacol sau zone special amenajate unde, desigur, se auzea muzică, însă scăpau de agitația care venea odată cu urcarea pe scenă a vreunui artist.
Tot pentru cei care au dorit să se relaxeze, spre seară, puteau să se așeze comod și să urmărească un film în aer liber.
Locuri de fotografiat
Untold deja este celebru pentru locurile inedite în care se pot face fotografii. De la leagănele decorate cu flori, la semnul imens de la intrare, poarta spre festival, până la foișorul de basm unde festivalierii au putut să îmbrace cele mai inedite costume și să își facă fotografii care erau printate pe loc și puteau lua o amintire frumoasă acasă. Pălării de vrăjitoare, măști, cape, rochii, totul se găsea la foișorul din fața Casino-ului, unde, de obicei, se oficializează cununii. De asemenea, locul a fost decorat corespunzător, astfel că, în momentul în care urcai cele câteva trepte, aveai senzația că ai intrat într-una dintre poveștile fraților Grimm.
Tatuaje și împletituri
Ținutele deosebite, măștile, costumele, machiajele interesante deja fac parte din tradiția Untold. Din acest motiv, participanții au putut să opteze în diverse locații pentru tatuaje interesante sau împletituri deosebite.
Activități care îți puneau sângele în mișcare
Pentru cei cu spirit aventurier, au existat și numeroase activități care le-a pus sângele în mișcare. Aceștia au putut să se dea în roată, să vadă întregul festival de la înălțime, să sară, să se dea pe waterslide, să primească „5 minute de libertate”, în care puteau să simtă cum e să zbori.
Sport și voie bună
Pentru cei dornici de puțină mișcare, aceștia au putut să meargă la Play Camp, unde au avut posibilitatea să joace fotbal, badmington, baschet, sau să închirieze o bicicletă și să se plimbe prin parc. Indiferent de vârstă, festivalierii s-au adunat la spațiul pentru joacă și pentru câteva zeci de minute, au lăsat deoparte grijile și problemele și pur și simplu s-au distrat, chiar dacă nu au dansat sau au țopăit. Pentru cei nostalgici după jocurile copilăriei, voluntarii au pus la dispoziția lor cretă, iar pe trotuarele din parc, oamenii aruncau o pietricică și apoi săreau în pătratele de la șotron.
Tradiții
Lumea tradițională maramureșeană și-a găsit propriul loc în incinta festivalului. Acolo, participanții, au putut să mănânce slănină cu brânză și cu ceapă, au putut să guste țuică de casă, bună, aromată, tare. De asemenea, au putut să își cumpere tricouri cu motive tradiționale și să admire îmbrăcămintea tradițională din Maramureș.
Tot la nivel de tradiție, cei care trăiesc în secolul vitezei și orice mesaj ajunge în orice colț de lume în doare câteva secunde, au avut posibilitatea să trimită o vedere de la Untold. Pentru asta, o căsuță poștală a fost amplasată și ulterior umplută de plicuri.
Și cei care au dorit doar să se plimbe, să se bucure de vremea bună și de atmosfera prietenoasă a festivalului, au putut să se întâlnească la tot pasul cu artiști stradali care dansau, se jucau cu foc sau erau îmbrăcați inedit, tot în spritul acestei lumi de basm.