Actualitate

Emil Boc, mesaj pentru Anna Horvath: "Îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut"

Emil Boc i-a transmis un mesaj Annei Horvath, cea care a ocupat funcţia de vice-primar al Clujului, dar care şi-a dat demisia după ce a fost condamnată într-un dosar pentru trafic de influenţă.

Fostul viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna, a fost condamnat de ÎCCJ la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă într-un dosar început în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 2016. Sentinţa este definitivă.

Poziţia ocupată de Anna Horvath a fost preluată de Kinizsi Zoltan, membru UDMR, cel care a depus jurămânul de investire în funcţie la şedinta extraordinară a Consiliului Local de vineri, 24 mai.


În ciuda faptului că Horvath nu s-a aflat în sală, Emil Boc a ţinut să o amintească şi să-i transmită un mesaj după plecarea din Consiliul Local: "Scurtă considerație morală și de suflet. Nu am comentat și nu vom comenta niciodată sedințe definitve ale instanțelor de judecată. Dar, vreau în mod public să mulțumesc doamnei Horvath, fost viceprimar și consilier local, pentru munca pe care a făcu-o pentru comunitatea clujeană, pentru ideile pe care le-a promovat și pentru politicile publice pe care le-a inițiat și susținut", a spus Emil Boc

 

Etichete: anna horvath
abonare newsletter