Actualitate

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

Zodiacul compatibilității sexuale. Cu care zodii te potrivești cel mai bine în pat? De care nativi ar fi mai bine să fugi? Te potrivești cu partenerul tău?

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite? Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

 

 


Zodiacul compatibilității sexuale. Astrele își spun cuvântul în personalitățile zodiilor, de la temperament și noroc, până la compatibilitate la locul de muncă, în cercul social și în pat. Află cu ce nativ ești compatibil în pat, în funcție de zodia ta!

 


Zodiacul compatibilității sexuale. Berbec

Femeia Berbec

E foarte impulsivă, complicată și greu de înțeles, de cele mai multe ori. E un amestec de spontaneitate, șarm și temperament. În pat, femeia Berbec e foarte entuziastă și ideea de act sexual sălbatic o intrigă la maximum. Din această cauză, mușcăturile, zgârieturile și semnele pasiunii sunt foarte comune după o noapte alături de o femeie din această zodie.


Bărbatul Berbec

Sexul cu acest nativ nu va fi uitat prea ușor, fiind neconvențional și pasional. Bărbatul Berbec este  energic, carismatic, inventiv și imprevizibil. În pat, se așteaptă ca partenera lui să contribuie activ la propria ei satisfacere. E nerăbdător, ceea ce înseamnă că de cele mai multe ori preludiul este extrem de scurt sau chiar inexistent.


Zodii compatibile sexual: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, Pești

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Scorpion


Zodiacul compatibilității sexuale. Taur

Femeia Taur

Este vulnerabilă și posesivă, senzuală și seducătoare. Te va atrage cu limbajul corporal căruia pur și simplu nu-i poți rezista. Are un apetit sexual foarte generos, așa că frecvența actelor sexuale nu va fi niciodată dezamăgitoare.

Bărbatul Taur

Actul sexual nu poate fi satisfăcător pentru acest nativ dacă nu are parte de un context favorabil. Diversitatea sexuală și experimentele nu îl atrag foarte tare, însă, pe de altă parte, își stăpânește foarte bine repertoriul.

Zodii compatibile sexual: Rac, Balanță, Capricorn, Pești

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Fecioară, Săgetător

Zodiacul compatibilității sexuale. Gemeni

Femeia Gemeni

Carismatică și isteață, femeia Gemeni pur și simplu detestă monotonia. Nu se va opri de la nimic când vine vorba de satisfacerea curiozităților și fanteziilor sexuale. Despre nativele acestei zodii se spune că fac cel mai mult sex pentru că au nevoie să-și satisfacă toate dorințele și curiozitatea.

Bărbatul Gemeni

Urăște rutina și este mânat de dorința de a-și duce la bun sfârșit propriile planuri și dorințe ascunse. De multe ori, bărbatul Gemeni e perceput ca ipocrit, inclusiv în viața sexuală și de cuplu, însă în realitate este doar neînțeles.

Zodii compatibile sexual: Berbec, leu, Balanță, Săgetător, Vărsător

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Capricorn, Pești

Zodiacul compatibilității sexuale. Rac

Femeia Rac

Este sensibilă și îi place stabilitatea în tot ce are legătură cu viața amoroasă. Odată ce i-ai câștigat încrederea, însă, femeia Rac va face orice pentru a te satisface din punct de vedere sexual.

Bărbatul Rac

Este foarte atras de femeile foarte frumoase, are gusturi foarte sofisticate și este perceput, de multe ori, ca fiind pretențios. În pat, bărbatul Rac preferă să fie profesor, sî conducă, să dea indicații și să ofere răsplată sau mici pedepse cu tentă erotică.

Zodii compatibile sexual: Taur, Fecioară, Rac, Pești

Zodii incompatibile sexual: Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător, Vărsător

Zodiacul compatibilității sexuale. Leu

Femeia Leu

Leoaicelor le place să fie admirate, să flirteze, să incite. În viața sexuală sunt total imprevizibile, în special pentru că se ghidează întotdeauna după stare. Preferă să fie dominate de partener, iar sarcina partenerilor este să le admire corpul și frumusețea.

Bărbatul Leu

Oferă-i leului un compliment și îți va oferi în schimb o noapte de plăcere! Leilor le place să domine în pat, iar dacă partenerei îi place să se lase condusă, pot face o pereche cu adevărat explozivă. cel mai puternic stimul sexual pe care îl poți oferi unui Leu este să îi gâdili vanitatea.

Zodii compatibile sexual: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător

Zodii incompatibile sexual: Capricorn, Pești, Taur

Zodiacul compatibilității sexuale. Fecioară

Femeia Fecioară

Conservatoare și cu standarde foarte ridicate, nu e de mirare că femeile din această zodie rămân, de multe ori, singure. Experiența sexuală cu o Fecioară, însă, dacă se ajunge acolo, este cu totul diferită. Chiar dacă nu vine cu condimente clasice, te va vrăji cu timiditatea și prospețimea ei.

Bărbatul Fecioară

Dorința de perfecțiune a bărbatului Fecioară îl ghidează și în viața sexuală. Adevărat cavaler în pat, nativul acestei zodii nu se teme de femeile dominante, agresive sau zgomotoase, ci reușește cumva să încorporeze toate aceste preferințe sau calități în actul sexual pus în scenă de el.

Zodii compatibile sexual: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn

Zodii incompatibile sexual: Berbec, Taur, Leu, Balanță, Săgetător, Pești

Zodiacul compatibilității sexuale. Balanță

Femeia Balanță

Deși adesea este foarte pretențioasă și cu atitudine de divă, faptul că e atât de șarmantă te face să treci cu vederea peste toate aceste mici neajunsuri. Așadar, dacă îi satisfaci toate criteriile Balanței, vei avea parte de o noapte lungă de plăceri nebănuite. Atenția la detalii și felul rafinat de a face dragoste sunt memorabile.

Bărbatul Balanță

Este foarte dornic să își satisfacă partenera, atâta timp cât aceasta îi explică ce anume o stârnește. Este atras de ținutele frumoase și este foarte atent la detalii, inclusiv ăn timpul actului sexual. Bărbatul Balanță este foarte bine informat cu privire la anatomia femeii și va folosi aceste cunoștințe în folosul amândurora.

Zodii compatibile sexual: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Zodii incompatibile sexual: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn

Zodiacul compatibilității sexuale. Scorpion

Femeia Scorpion

Considerată a fi cea mai sexy nativă a zodiacului, femeia Scorpion se dedică trup și suflet obținerii plăcerii. Atenția la detalii, firea experimentală și entuziastă fac nativa acestei zodii să fie o adevărată revelație în pat.

Bărbatul Scorpion

Sunt poate cei mai pasionali nativi ai zodiacului, au o imaginație fantastică și o abilitate extraordinară de a se concentra înspre obținerea lucrurilor pe care și le doresc, inclusiv în pat. Din cauză că sunt foarte entuziaști, adesea pot fi percepuți ca fiind ușor agresivi în timpul actului sexual.

Zodii compatibile sexual: Rac, Capricorn, Fecioară, Pești

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Balanță

Zodiacul compatibilității sexuale. Săgetător

Femeia Săgetător

Este sinceră, nu se teme să-și asume riscuri și să se manifeste exact așa cum simte. În timpul actului sexual, însă, poate fi destul de egoistă. Se va juca, își va tachina partenerul, îl va aduce pe culmile plăcerii și apoi, brusc, se va opri. Așadar, dacă vrei să ai o viață sexuală împlinită alături de o femeie Săgetător, trebuie să știi să îți iei singur obiectele plăcerii.

Bărbatul Săgetător

Nativii acestei zodii consideră că sexul este doar o activitate distractivă, care nu trebuie să fie luată prea în serios. Se simt bine alături de femei deschise la experimente sexuale. Sunt mai degrabă recunoscuți pentru frecvența actelor sexuale, decât pentru lungimea lor.

Zodii compatibile sexual: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Vărsător

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Zodiacul compatibilității sexuale. Capricorn

Femeia Capricorn

Are nevoie să fie satisfăcută în pat. Se excită ușor și vrea să aibă parte de o anumită frecvență a actelor sexuale. Îi place să conducă și să experimenteze, uneori sufocându-și partenerul.

Bărbatul Capricorn

Este foarte senzual și pasional. Nu îi place să fie tachinat și urăște acest lucru pentru că nu are niciun pic de răbdare. Îi plac femeile active în pat, este intuitiv și poate simți și anticipa nevoile partenerei.

Zodii compatibile sexual: Taur, Scorpion, Fecioară, Pești

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Zodiacul compatibilității sexuale. Vărsător

Femeia Vărsător

Este indecisă și neconvențională, însă asta face parte din farmecul ei. Are nevoie de un partener care să o facă să se simtă cu adevărat femeie. Preludiul este foarte important pentru ea, însă odată ce s-a încălzit este gata să exploreze orice.

Bărbatul Vărsător

La fel ca femeia vărsător, preludiul este foarte important pentru acest nativ. Îi place să încerce poziții noi, să aibă experiene sexuale neobișnuite, iar viața sexuală alături de un Vărsător nu este niciodată plictisitoare.

Zodii compatibile sexual: Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător, Vărsător

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Fecioară, Capricorn

Zodiacul compatibilității sexuale. Pești

Femeia Pești

Foarte liberă din punct de vedere sexuală și deschisă la orice propunere. Intuitivă și sensibilă, anticipează și vine în întâmpinarea nevoilor partenerului. Îți va folosi fanteziile și te va duce pe culmile plăcerii reinterpretându-le și transformându-le conform propriei imaginații sexuale.

Bărbatul Pești

Este imprevizibil și îi este aproape imposibil să rămână fidel. Este aventuros din punct de vedere sexual și adesea este atras de experiențele sado-maso.

Zodii compatibile sexual: Berbec, Rac, Scorpion, Capricorn

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Fecioară, Săgetător

CITEȘTE ȘI:

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut

 

 

Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag precum magneții

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter