Actualitate

Accident în Piața Avram Iancu! O mașină de poliție implicată. FOTO VIDEO

Un accident rutier a avut loc luni dimineața în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Din primele informații o mașină de poliție s-ar fi izbit de o altă mașină.

Traficul în zonă este îngreunat Traficul în zonă este îngreunat

 

UPDATE ORA 10:43


„La intersecția Pieței Avram Iancu-Bulevardul Eroilor a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicate o autospecială de poliție și un alt autoturism, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Din primele informații, autospeciala care se deplasa în Piața Avram Iancu, înspre Calea Turzii, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, la intersecția semaforizată cu B-dul Eroilor ar fi pătruns pe culoare roșie, intrând în coliziune cu autoturismul care se deplasa în direcția străzii Calea Dorobanților.


În urma impactului dintre autoturisme nu au fost persoane rănite, iar rezultatele testărilor cu aparatul etilotest sunt negative”, au transmis pentru monitorulcj.ro, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.
 

Știrea inițială


Un accident rutier s-ar fi petrecut luni dimineața în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca vizavi de Casa Armatei, 

O mașină de poliție a intrat în intersecție cu semnalele acustice și luminoase pornite și a intrat în coliziune cu o altă mașină care venea de pe strada Eroilor.  Circulația în zonă este îngreunată, din cauza accidentului produs.


Revenim cu detalii

Sursa foto: Info Trafic Cluj-Napoca


Sursa video: ClujLive - Facebook

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a lovit o mașină a poliției care transporta o persoană, în Gilău. Agentul de poliție a ajuns la spital

abonare newsletter