Actualitate

Start Rabla Electrocasnice! Cum poți obține un voucher de 400 de lei pentru electrocasnice vechi

Prima etapă din Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021 va debuta astăzi, de la ora 10:00, fiind generate vouchere de 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare.

Programul Rabla pentru Electrocasnice debutează astăzi Programul Rabla pentru Electrocasnice debutează astăzi

 

Prima etapă din Programul Rabla pentru Electrocasnice va debuta astăzi, de la ora 10:00, fiind generate vouchere de 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare.


Bugetul alocat de Administrația Fondului pentru Mediu este de 14 milioane de lei, iar persoanele fizice pot intra în contul de utilizator pentru a beneficia de următoarele vouchere:

- 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C;
- 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;
- 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E;

Voucherele Program Rabla Electrocasnice până pe 2 decembrie

Cei care doresc un voucher Rabla Electrocasnice 2021 trebuie să aplice până pe 2 decembrie, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului din prima etapă.


Ulterior, din 3 decembrie va începe a doua etapă în care se vor acorda vouchere la televizoare, laptopurile şi tabletele. Etapa a 3-a începe pe 10 decembrie cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

CITEȘTE ȘI:

Rabla pentru electrocasnice 2021. Ce valoare are un voucher și cum îl poți obține?

Începe Programul „Rabla pentru electrocasnice”. Ce primești în locul unui laptop vechi

Ultimele Stiri
abonare newsletter