Actualitate

OPINIE. Bode, de ce taci? Scuze? Condoleanțe? Demisie de onoare?

Lucian Bode, din biroul de la ministerul de Interne se vede strada? Vezi ce se întâmplă cu polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni? Niște scuze, poate condoleanțe?!

 

 


Lucian Bode, mai poți tăcea? Vezi ce se întâmplă cu polițistul ăla sau dormi pe bancheta din spate?

 


Niște scuze, poate condoleanțe?! Sau fetele erau de vină că s-au născut pe pământul vostru, unde oamenii obișnuiți, fără trese, fără grade (inclusiv ălea de rudenie), doar încurcă?!

Dacă era civil, era deja reținut, arestat, pus după gratii. Pentru că face parte din sistem a fost scos de colegi și i se caută scuze.


Poza cu agentul vorbind la telefon în timp ce lovește victima cu pantoful să vadă dacă a omorât-o ilustrează perfect imaginea polițistului român!
E prea dură să poată fi publicată undeva, dar e suficient de bună să fie probă într-un dosar. Polițistul ăla ar trebui anchetat inclusiv pentru lipsirea de asistență a victimei. Pentru că (inclusiv în codul rutier) ești obligat să acorzi primul ajutor victimei unui accident de circulație. Nu să-ți suni colegii și să îți scoți haina reflectorizantă…
Să acorzi ajutor! Nu cu vârful pantofului!

O altă mizerie de PR: se vorbește despre „agentul de proximitate”! Nu, nu e de proximitate, e agent de poliție. Faptul că ieri era încadrat ca agent de proximitate nu îl face mai puțin polițist. Dar sună mai bine pentru mașinăria de piar.


Următoarele întrebări nu sunt pentru Bode, el e de pe altă planetă. Sunt pentru oamenii de rând, ca să nu cadă în uitare.

  • De polițiștii paralizați de frică în fața „bombardierilor” împinși de pandemie înapoi în țară vă mai amintiți?
  • De polițiștii care s-au făcut preș în fața senatoarei Șoșoacă? 
  • Dar despre protestele pe care tocmai le anunță polițiștii, nemulțumiți (din nou) de salarizare ce părere aveți? Iar se pregătesc să-și arunce caschetele? Mira-m-aș!

Oameni buni, nu vi se pare că, de la înălțimea epoleților, acești indivizi vă scuipă în față?


Au salarii nesimțite (unii le cumulează cu pensiile, se știu ei…), ies la pensie la 48-50 de ani, iau pensii „de serviciu”, speciale etc…
Și vă scuipă-n ochi, dacă le ieșiți în drum.
Pe banii voștri, căci salariile și pensiile lor sunt plătite din taxele și impozitele voastre, ei nu produc nimic. Eh, nu chiar nimic, uite, acum ne produc greață!

Revenim la Bode, prin grația lui Klaus Iohannis ministru de Interne, șef peste toate armele, izmenele și bucătăriile:

Hai, dă-te jos de pe bancheta din spate și dă-ți frumos demisia de onoare. Dacă ai!

CITEȘTE ȘI:

S-a clasat dosarul accidentului rutier, soldat cu victime, în care era implicat ministrul Lucian Bode

Polițistul care a omorât joi un copil pe trecerea de pietoni NU era în misiune, deși avea girofarul pornit

Ce pedeapsă a primit polițistul local din Cluj care a bătut un cerșetor? Victimă: „M-au aruncat în dubă plin de sânge”

Ultimele Stiri
abonare newsletter