Actualitate

Blue Air lansează noi rute din Cluj-Napoca pentru Vara 2022. Zboruri din Cluj spre Malaga, Zakynthos, Heraklion, Rodos și Valencia

Compania Blue Air vede o redresare puternică a cererii pentru călătoriile de Paște și de vară si adaugă 14 noi destinații Soare & Mare pentru acest sezon. Totodată, toate rutele Blue Air vor beneficia de o reducere specială.

 

 


Programul de vară Blue Air (27 martie – 29 octombrie 2022) cuprinde peste 50 de rute noi și include 16 destinații noi din București, 7 destinații noi din Cluj și 6 destinații noi din Iași.

 „În ultimii doi ani, libertatea de a zbura ne-a fost luată tuturor, iar zborul a fost accesibil doar unui grup mic de persoane care au putut zbura către un număr limitat de destinații. Noi, la Blue Air, credem că am depasit cea mai grea perioada și, luând în considerare tendințele de rezervare, clienții noștri se așteaptă ca restricțiile de calatorie să fie ridicate până în aprilie. Știm că pentru mulți oameni zborul este esential, fie că este vorba despre reunirea cu cei dragi, evadare departe de vremea rece, zile de naștere si aniversari, răsfăț cultural sau gastronomic sau pur și simplu relaxare la plajă - toate acestea au ne-au fost luate de ceva vreme.


Noi, cei de la Blue Air, trăim pentru a zbura și zborul este întotdeauna o experiență interesantă. Este timpul să zburăm din nou”, a declarat Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer Blue Air.

Sub sloganul „Live to Fly” Blue Air lansează cea mai recentă campanie pentru a sărbători revenirea aviației la normalitate. Toate rutele Blue Air vor beneficia de o reducere specială și toți clienții pot folosi această reducere aplicând codul special LIVE2FLY în timp ce își fac rezervarea pentru următorul zbor Blue Air cu date de călătorie începând cu 1 aprilie.


Programul Blue Air Vara 22 oferă o selecție atractivă de destinații, care include locuri de agrement renumite, opțiuni exclusive pentru turism cultural și gastronomic, vacanțe pe insulă, oportunități captivante pentru cei care caută adrenalină și activități în aer liber și alegeri vibrante pentru citybreak, oferind cele mai bune opțiuni pentru călătorii la cele mai bune prețuri.

Cele mai noi destinații Soare & Mare:

-Bucuresti – Porto, Split, Dubrovnik, Palma de Mallorca, Ibiza, Alicante, Bilbao, Sevilla, Tenerife, Santorini, Corfu, Skiathos, Chania și Bordeaux
-Cluj-Napoca – Malaga, Valencia, Zakynthos, Heraklion și Rodos
-Iași - Barcelona, Mykonos, Zakynthos și Heraklion


Codul promoțional LIVE2FLY va fi disponibil în perioada 14 - 16 ianuarie și poate fi aplicat doar pe site-ul Blue Air și in aplicația mobilă.

Despre compania Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. 


Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter