Actualitate

PERCHEZIȚII la traficanți de persoane și droguri din Cluj. Doi bărbați au fost ARESTAȚI

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au desfășurat marți percheziții la domiciliile unor bărbați bănuiți de trafic de persoane și de droguri.

PERCHEZIȚII la traficanți de persoane și droguri din Cluj. Doi bărbați au fost ARESTAȚI PERCHEZIȚII la traficanți de persoane și droguri din Cluj. Doi bărbați au fost ARESTAȚI

 

 


„La data de 8 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat 3 percheziții domiciliare în județul Cluj, într-un dosar penal, în care se fac cercetări pentru trafic de persoane și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.

 


Procurorii au ridicat de la domiciliile acestora 7.500 de lei și 1.000 de franci elvețieni.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„În urma perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, înscrisuri cu valoare probatorie, 1 plic conținând substanță vegetală, verde-oliv, un plic cu substanță pulverulentă, albă, 7.500 de lei și 1.000 de franci elvețieni”, mai arată IPJ Cluj.


Din cercetări a reieșit faptul că bănuiții ar fi recrutat, transportat și găzduit, în mai multe hoteluri și pensiuni, din Cluj-Napoca, o tânără, de 26 de ani, pe care ar fi determinat-o să practice prostituția, în schimbul unor foloase patrimoniale. Banii obținuți din practicarea prostituției ar fi fost folosite pentru achiziționarea de substanțe interzise.

Doi bărbați, de 35 de ani și 46 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI:

Țepe imobiliare la Cluj-Napoca. Un tânăr care închiria fictiv apartamente s-a ales cu zeci de mii de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter