Actualitate

Accident în Bobâlna. Mașina unor ucraineni a ajuns pe câmp. FOTO

Un accident a avut loc, marți, pe raza comunei Bobâlna din județul Cluj. O mașină condusă de o ucraineancă de 30 de ani a ieșit de pe carosabil. Nu au fost persoane rănite.

O mașină condusă de o ucraineancă a ieșit de pe carosabil. O mașină condusă de o ucraineancă a ieșit de pe carosabil.

 

 


„Polițiștii au fost sesizați la data de 15 martie, în jurul orei 13.55, referitor la un eveniment rutier produs pe DJ 108B.

 


Din primele informații, un autovehicul, condus din direcția Dej spre Jibou, de o femeie de 30 de ani, de cetățenie ucraineană, ar fi părăsit partea carosabilă pe un sector de drum aflat în curbă la stânga, pe partea dreaptă, aferentă sensului său de mers.

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, acesta soldându-se doar cu pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


„Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Dej a fost alertat în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism în zona localității Puștuța, comuna Bobâlna.

Ocupanții erau ieșiți din autoturism și au reușit să scoată ei mașina din afara părții carosabile, cu ajutorul pompierilor. Persoanele din autoturism nu au solicitat consult medical, au reintrat în mașină și și-au continuat deplasarea”, au transmis cei din cadrul ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Cluj-Napoca! Totul ar fi pornit de la o lumânare nesupravegheată. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter