Administrație

Patru benzi de circulaţie pe strada Traian Vuia. Emil Boc: „La final de octombrie, lucrările vor fi încheiate”.

Pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca se va putea circula pe 4 benzi. Lucrările ar putea fi încheiate la final de octombrie, a anunţat Emil Boc, primarul municipiului.

Emil Boc, despre lucrările de pe strada Traian Vuia | Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc, despre lucrările de pe strada Traian Vuia | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca se va putea circula pe 4 benzi. Lucrările ar putea fi încheiate la final de octombrie, a anunţat Emil Boc, primarul municipiului.

 


„Sperăm ca pe 22 octombrie să terminăm lucrările, astfel încât patru benzi să fie redate circulației pe axa Aeroport – Traian Vuia. Să scăpăm de greutatea pe care o avem acolo în trafic. Se face sens giratoriu, se face bandă de preselectare pentru autobuz, pentru intrarea în park&ride ca după aceea, până în decembrie, când e termenul final contractual potrivit prevederilor legale, să fie gata lucrarea. Apreciez efortul constructorului”, a declarat Emil Boc, la un post de radio local. 

Peste 860 de locuri de parcare, disponibile la Park&Ride

La Park&Ride-ul de la aeroport sunt prevăzute 863 locuri de parcare:
- 37 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități
- 30 de locuri de parcare pentru autovehicule electrice și hibride
- 788 locuri de parcare pentru autovehicule
- 8 peroane pentru autobuze


CITEŞTE ŞI
Mai mulți bani pentru realizarea Park&Ride-ului de la Aeroport. Proiect cu peste 860 de noi locuri de parcare, încheiat pe final de an.

În privința reamenajării străzii Traian Vuia, proiectul cuprinde zona de acces în Park&Ride, sensul giratoriu, trotuare, respectiv relocare stație pentru transportul în comun.

CITEȘTE ȘI: 
Începe „curățenia” printre taximetriștii de la Aeroport. Boc: „Vom avea transport civilizat!”

Park&Ride-ul din zona Aeroportului din Cluj va fi realizat până la sfârșitul acestui an, iar șoferii își vor putea lăsa mașinile la intrarea în oraș și să folosească transportul public în limitele municipiului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Tarcea a verificat lucrările de la Park & Ride-ul de la Aeroport: „Sunt realizate în proporție de 60%”

Economie la bugetul local. Proiectul Park&Ride-ului de la Aeroport, finanțat prin fonduri europene

Din 2025, șoferii pot înlocui mașina cu mijloacele de transport în comun, în Cluj. Park&Ride-ul de la Aeroport va fi realizat până la finalul anului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter