Administrație

Primăria a deschis procedura de achiziție a unei noi săli de sport, pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din cartierul Mănăștur

Administrația locală a demarat procedura de achiziție a unei noi săli de sport, în Mănăștur.

Primăria a deschis procedura de achiziție a unei noi săli de sport, pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din Mănăștur|Foto: Depositphotos.com Primăria a deschis procedura de achiziție a unei noi săli de sport, pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din Mănăștur|Foto: Depositphotos.com

 

 


Recent, municipalitatea clujeană a anunțat deschiderea procedurii pentru achiziția unui imobil multifuncțional cu funcțiuni sportive, în urma hotărârii aprobate de Consiliul Local la începutul lunii octombrie. 

CITEȘTE ȘI: 
Primăria pregătește achiziția unei noi săli de sport în Mănăștur, pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din cartiere

Complexul sportiv de pe strada Mărișel, constituit pe patru nivele, și care dispune de multiple spații dedicate diverselor tipuri de sport, precum și de săli de kinetoterapie, va putea fi achiziționat la o sumă estimată de până la 4 milioane de euro, cu o plată realizată eșalonat. 


„O sumă importantă de bani o punem pentru achiziționarea infrastructurii sportive pentru municipiu. 
Am discutat la un moment dat în Consiliul local și vă spun că din fericire am soluția financiară pentru a achiziționa în patrimoniul orașului Cluj-Napoca, complexul sportiv OH situat lângă baza sportivă «La terenuri»”, declara, în iulie 2024, primarul Emil Boc.

Potrivit documentației publicate de Primăria Cluj-Napoca, a fost constituită o comisie de evaluare și negociere a prețului de achiziție a structurii sportive. În urma analizei și a demersurilor desfășurate pentru cumpărarea imobilului, comisia va realiza un raport ce va fi aprobat ulterior de consilierii locali.


Demersul are drept scop dezvoltarea infrastructurii sportive din cartierele Clujului, astfel încât noul spațiu cu funcțiuni sportive va fi integrat în rețeaua de baze sportive din municipiu. 

De altfel, administrația locală este interesată și de obținerea spre administrare a Sălii Sporturilor „Horia Demian” și modernizarea complexului sportiv. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

O porțiune din fața Sălii Sporturilor rămâne nemodernizată. Boc: „Am ajuns să cerem Guvernului să ne dea voie să ne cheltuim banii”

Primăria Cluj-Napoca va cumpăra o sală de sport din Mănăștur. Investiția se ridică la 3,6 milioane de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter