Anunțuri

CTP Cluj-Napoca – Anunț privind suspendarea temporară a circulației troleibuzelor pe liniile 5 si 8 începând cu data de 13.08.2024

 

În atenția publicului călător!


Ca urmare a lucrărilor executate de SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA pe str. T. Vuia la obiectivul de investiții Park&Ride, se suspendă temporar circulația troleibuzelor pe liniile 5 si 8 începând cu data de 13.08.2024.

Pe perioada desfășurarii lucrărilor ținând cont de restricțiile impuse, linia de troleibuze numărul 4 (P-ța Gării – Str. A. Vlaicu) va fi suplimentată. Pe linia 8A vor circula autobuze pe traseu scurtat: Str. A. Vlaicu – Str. T. Vuia. Corespondența între liniile 4 si 8A va fi asigurată în una din cele trei stații de pe strada A. Vlaicu. Deasemenea între stațiile Mrs. C-tin Prezan și Electromontaj călătorii se pot deplasa și cu una din liniile metropolitane care deservesc UAT Apahida (M41, M41L, M42, M43, M44).


Posesorii de abonamente pe liniile 5 si 8 pot călători cu oricare din liniile urbane pe porțiunile de traseu comune plus cu cele care deservesc UAT Apahida.

Vă mulțumim pentru întelegere.


Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter